avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intreþinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intreþinere

buna tuturor,

deoarece si eu ma aflu in divort, urmeaza prima infatisare si este "primul" o singura intrebare ma framanta deorece salariul meu net depaseste 9000 de ron ma intreb oare si in acest caz tot 25% se va dicta? Eu sunt responsabil de ce am facut copil dar cu 2500 de ron va traii toata familie ei fericita urmatorii 18 ani.

Ce parere aveti am vreo sansa la mai putin de 25%???

va multumesc
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Daca nu va angajati un avocat puteti avea surprize neplacute in sensul ca cererea sa fie neintemeiata.
Trebuie rezolvata problema procedurii citarii si acest lucru nu il poate face decat avocatul care se va ocupa de caz.
.Variantele pot fi mai multe.

avocat Claudiu Lascoschi

:-/:((:O
Se vede ca ati picat procedura civila!
Art. 86 din Codul de procedura civila prevede:
(1) Comunicarea cererilor si a tuturor actelor de procedura se va face, din oficiu, prin agentii procedurali ai instantei sau prin orice alt salariat al acesteia, precum si prin agenti ori salariati ai altor instante, in ale caror circumscriptii se afla cel caruia i se comunica actul. (adica postasul care are obligati de a duce citatia la domiciliul partilor citate)
(2) Instanta solicitata, cand i se cere sa indeplineasca procedura de comunicare pentru alta instanta, este obligata sa ia de indata masurile necesare, potrivit legii, si sa trimita instantei solicitante dovezile de indeplinire a procedurii.
(3) in cazul in care comunicarea potrivit alin. 1 nu este posibila, aceasta se va face prin posta, cu scrisoare recomandata cu dovada de primire sau prin alte mijloace ce asigura transmiterea textului actului si confirmarea primirii acestuia.

Din categoria: "Gura pacatosului adevar graieste..."
Noi daca va dam sfaturi mai rau va incurcam pt ca daca va prinde instanta se va supara

Te rog sa vorbesti in numele tau!
Cu scuzele de rigoare, in cazul in care considerati ca l-am atacat pe Elis.

Referirile mele nu il priveau pe Elis.Relatam fapte obiective intamplate altor persoane ( NU lui Elis).
Nu inteleg cum de s-a ajuns la aceasta concluzie de atac personal la adresa lai Elis.
S-a sugerat ca nu este nevoie de avocat si am dat lamuriri in sensul ca este nevoie de avocat.
De asemenea, mai precizez faptul ca cele scrise nu priveau pe niciun coleg de pe forum intrucat nu cunosc niciunul personal.
Incercam sa arat faptul ca o persoana fara cunostiinte juridice nu se poate descurca si ca nu poate intelege codul de procedura civila.
De aceea, chiar nu pot sa inteleg cu ce l-am jignit pe Elis.Poate imi explica si mie cineva.

Cat priveste sustinerile lui Avlil, chiar ma abtin sa comentez intrucat avem idei diamentral opuse.
Ceea ce a scris ea este total pe dinafara fata de situatia reala.Relatarea unor situatii reale inseamna discriminare ?
Sunt fapte care s-au petrecut si nu au nicio legatura cu Elis.
Sper ca m-am facut inteles.

avocat Claudiu Lascoschi
avocattop a scris:

#-o Rezolvati aceasta problema in timp util. Sfatul meu este sa demarati actiunea de divort, deoarece va dura ceva timp.Daca doriti , contactati-ma! Am pe rolul instantei procese astfel de cauze. Cu stima! Av. Dan Florenta Beatrice

Oare e bine sa va faceti singur reclama? Ati citit Regulamentul site-ului?

Cu scuzele de rigoare, in cazul in care considerati ca l-am atacat pe Elis.

din pacate, asa cum in sala de judecata judecatorul isi impune propriile opinii, eu unu ma gandesc ca un forum privat are dreptul sa-si faca singur reguli de convietuire sociala.

asadar, va rog sa retineti ca e ultima data cand va avertizez.

ca sa fiu mai clar, am urmatoarele rugaminti:
- sa nu mai spuneti o data la 3 fraze ca userul are nevoie de avocat
- sa nu mai spuneti ca sunteti cel mai smecher din parcare pentru ca depasiti limita bunului simt
- sa nu ma luati de prost ca n-am nici 3 ani si nici nu vin din padure
- sa nu va comportati cum probabil o faceti la tribunal
- sa nu intrati pe forum daca nu va convin regulile de mai sus

va multumesc.

admin
avTodincaVeronica a scris:
avocattop a scris:
#-o Rezolvati aceasta problema in timp util. Sfatul meu este sa demarati actiunea de divort, deoarece va dura ceva timp.Daca doriti , contactati-ma! Am pe rolul instantei procese astfel de cauze.

Oare e bine sa va faceti singur reclama? Ati citit Regulamentul site-ului?

CU siguranta nu e bine si asemenea practici nu sunt permise pe forum. Orice asemenea mesaj trebuie semnalat administratorilor/moderatorilor pentru editare.

Referirile mele nu il priveau pe Elis.Relatam fapte obiective intamplate altor persoane ( NU lui Elis).

Interesant... avand in vedere ca ati scris tocmai altceva:
Am vazut oameni care au sesizat instanta competenta si timp de cca 2 ani nu au reustit sa termine divortul pt ca nu se stia clar care este instanta competenta.

Ma intreb daca si Elis a vazut sau a auzit asa ceva.

S-a sugerat ca nu este nevoie de avocat si am dat lamuriri in sensul ca este nevoie de avocat.

Sigur, pentru dvs nici soarele nu rasare fara avocat, si e normal avand in vedere ca dati raspunsuri fractionate si intotdeauna cu trimitere la consultatii juridice. Din fericire, din cand in cand cate un utilizator revine dupa solutionarea problemei si multumeste tocmai pentru ca a rezolvat fara avocat.

Incercam sa arat faptul ca o persoana fara cunostiinte juridice nu se poate descurca si ca nu poate intelege codul de procedura civila.

Evident, nici unii din cei cu pregatire juridica nu-l inteleg, asa incat afirmatia e irelevanta.

De aceea, chiar nu pot sa inteleg cu ce l-am jignit pe Elis.Poate imi explica si mie cineva.

Muieti is posmagii?

Ceea ce a scris [AVLIL] este total pe dinafara fata de situatia reala.

Evident, nu cred ca se astepta nimeni la alta remarca.

Relatarea unor situatii reale inseamna discriminare ?

Nu, insa generalizarea lor, da. Si asta ati facut in repetate randuri, nu e cazul sa revenim la discutie
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2008
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

Salariu ContSters146685 ContSters146685 Buna ziua. M-am angajat in luna septembrie la o institutie de stat si am depus cerere pentru deducere la salariu deoarece am in intretinere un minor de 14 ... (vezi toată discuția)
Deducere personala pitici pitici Ce acte trebuie pentru a beneficia de deducere personala din salariu, eventual unde pot citi. Daca copilul are peste 18 ani, este inca la scoala, dar are ... (vezi toată discuția)
Deduceri personale enco enco Daca 2 persoane traiesc impreuna in concubinaj, au acelasi domiciliu, au un copil impreuna, barbatul poate avea in intretinere si mama copilului? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)