Vedeți că notarul nu hotărăște pentru dumneavoastră. Nu vă poate obliga să vindeți piese de mobilier pe care nu vreți să le vindeți. Indiferent ce a scris el acolo, puteți să-i cereți să modifice până ce actul reflectă exact înțelegerea dumneavoastră cu cumpărătorii.
Tiberiu25 a scris:
Daca banii intra in cont a 2a zi, aceasta inseamna ca pot cere ca definitivarea sa se faca a 2a zi. Aceasta inseamna ca nu semnez in prima zi actele sau cer sa fie notat ca abea cand declar ca am primit suma integrala, acest contract intra in vigoare? Cumparatorii vor spune ca am posibilitatea sa declar ca nu i-am primit Cum sa formulez? Notarul e clar de partea cumparatorilor. A scris in contract ca apartamentul se vinde asa cum a fost la vizionare(este mobilat si utilat), dar discutia a fost sa lasam doar mobila de bucatarie si patul dormitor.
MYRA CIMPEAN a scris:
Se consemneaza in contract diferite clauze cu rol de protectie. Dupa semnare notarul trebuie sa se asigure ca plata intreaga a fost facuta. Posibil sa va cheme sa declarati ca ati primit banii, dupa ce aveti intreaga suma achitata si numai dupa aceasta etapa sa definitiveze procedura achizitionarii