Eu m-am referit la ce am citit, nu e descrisă nicăieri rețeaua de gaz.
"A fost gasita firma, a venit, in prima bucatarie unde a intrat, a constatat ca exista senzor de gaz+electrovalva (functionale) dar a cerut sa le schimbe cu altele wireless conectate la o electrovalva generala. Ne-a spus ca cele existente nu mai corespund legislatiei, daca nu le montam pe cele noi, nu dau drumul la gaze. "
Nu scrie ca exista vreo alta conductă, de la reteaua comuna si avea o bucata de conductă in bucatarie de la magistrala comună . Nu scrie ca cei de la OE s-au referit la alta retea de supravegheat, ci la wireless si schimbat la ce există. Nu scrie de vreo vechime.
Dvs. vad ca inventați fire.
Și nu ați citit art. 144 alin.4 unde scrie negru pe alb ca OE poate decide ce și cum.
[ link extern ]
hob a scris:
iar despicam firul in patru?
iar asta cu impusul instalarii din partea firmei care a verificat, ca altfel nu se reia furnizarea, e tot o gaselnita auzita dar neinteleasa........distribuitorul interzice firmelor sa dea drumul la gaze....distribuitorul decide reluarea furnizarii nu firma care vine sa faca revizia(firma doar bifeaza ce a primit de la distribuitor......nu ai toate bifele , nici el nu poate sa raporteze fals la distribuitor ca isi pierde licenta anre si inchide firma