avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt intr-o situatie neplacuta, locuiesc in casa cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt intr-o situatie neplacuta, locuiesc in casa cu ...

Buna ziua,Sunt intr-o situatie neplacuta,locuiesc in casa cu mama mea(impreuna cu sotia mea si 2 copii) care este propietara in acte al terenului si are autorizatie de constructie pe casa dar inca nu are procesul verbal de receptie si nici nu este intabulata,casa am construt-o impreuna cu mana de prin anul 2003 pana in prezent,mentionez ca eu nu am acte doveditoare doar 2 vecini care pot confirma ca am “muncit” efectiv la constructia casei,dupa o cearta mama vrea sa ma evacueze prin procedura speciala,a obtinut si un ordin de protectie de 3 luni impotriva mea,are dreptul sa ma evacueze din casa pentru “lipsa titlu”chiar daca eu am muncit si contribuit financiar la casa?Am locuit efectiv 21 de ani in casa impreuna eu si familia mea avem buletinele la adresa
Ultima modificare: Luni, 11 Noiembrie 2024
Costica1982, utilizator

Am incercat negocierea,mi-a fost oferita suma de 12.000 de Euro…….
Liliana Gradinaru a scris:

Nu stiti ce sa faceti, nici pe ce cale sa mergeti pentru despagubiri, deci vorbiti cu un avocat, va rog, nu faceti actiuni scumpe pe genunchi, fara sa discutati cu un profesionist. Ar trebui intai notificata, incercat negociere...

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este nevoie de un proces separat,mergeți la un av și nu mai.pierdeti timpul care curge în defavoarea dvs.Riscati sa pierdeți zeci de mii de euro și totuși așteptați soluții de pe un forum...
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Noiembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Am inteles,va multumesc pentru timpul dumneavoastra pretios!
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Este nevoie de un proces separat,mergeți la un av și nu mai.pierdeti timpul care curge în defavoarea dvs.Riscati sa pierdeți zeci de mii de euro și totuși așteptați soluții de pe un forum...

Nu e vorba de timpul.meu.E vorba și de timpul dvs ,ați spus că nu prea aveți probe,,v am sfătuit sa țineți martorii aproape sa fiți sigur ca va ajuta când și dacă o sa fie cazul de proces etc.
Domnul avocat,ce sanse sa am eu doar cu 2 martori fara nici un act,facturi documente??mai ales ca au trecut atatia ani…casa s-a construit in perioada 2003-2009…am aflat ca trebuie sa platesc taxa de timbru(pentru suma care o cer despagubire) avocati,eventualele expertize etc…si procesul poate dura 2-3 ani…ori ma insel??

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu e vorba de timpul.meu.E vorba și de timpul dvs ,ați spus că nu prea aveți probe,,v am sfătuit sa țineți martorii aproape sa fiți sigur ca va ajuta când și dacă o sa fie cazul de proces etc.

Alte discuții în legătură

Cum pot scăpa de un bețiv care mi-e tată? am niște bani pentru partaj și divorțul mamei, dar nu știu dacă să-i folosesc pentru asta, sau pentru a sta cu chirie departe de el Divortpartaj Divortpartaj Tata e un alcoolic ,bea de aproximativ 18 ani. In ultimul timp încerca sa se lase pentru ca a ajuns la alcoolicii anonimi la insistentele mamei si pentru ca ... (vezi toată discuția)
Usa inchisa inainte de divort nelu1976 nelu1976 Buna seara!Sunt casatorit legitim de 2 ani +concubinaj 5 ani.Sotia mea detinea un teren in timpul concubinajului pe care am facut o casa in perioada ... (vezi toată discuția)
Nerespectare indatoriri parinte BSR1998 BSR1998 Buna ziua! \"Tatal meu\" nu isi face datoria deloc! Eu si mama mea platim toate cheltuielile in casa, ne intretinem si chiar si pe el. El este angajat si ... (vezi toată discuția)