Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →
Aveti dreptate, doar ca, in acest moment, pentru angajatorii bugetari exista OUG 71/2009, respectiv OUG 18/2010, astfel incat mai avem de asteptat cativa ani!
freeelis a scris:
Daca este asa cum sustineti dvs, atunci instanta va respinge recursul ca nefondat .. dvs trebuie sa dovediti ca hotararea primei instante este legala si temeinica.
Pai eu trebuie sa dovedesc ca hotararea primei instante este temeinica si legala?:(:O#-o Asta nu trebuie sa o stabileasca instanta de recurs (Curtea de Apel) pe baza dosarului de judecata?Atunci de ce mai merge dosarul la Curtea de Apel?:( Ca doar in dosar apar toate actele cu care eu imi dovedesc dreptatea si pe baza lor prima instanta (Tribunalul Bucuresti) a pronuntat hotararea care acum este atacata cu recurs.
Prin intampinarea la recurs, trebuie sa respingeti toate sustinerile partii adverse si sa aratati instantei ca hotararea primei instantei este legala si temeinica chiar daca dosarul se va judeca la Curtea de Apel.
Pe baza probelor administrate, instante de recurs va va da sau nu dreptate.