Prin intampinarea la recurs, trebuie sa respingeti toate sustinerile partii adverse si sa aratati instantei ca hotararea primei instantei este legala si temeinica chiar daca dosarul se va judeca la Curtea de Apel.
Pe baza probelor administrate, instante de recurs va va da sau nu dreptate.
Din cate stiu la Curtea de Apel , la recurs se judeca doar daca hotararea Tribunalului...adica a primei instante este legala si conforma cu Codul de procedura Civila si nicidecum fondul cauzei care se judeca doar o singura data si doar de catre prima instanta:(:(:(:(#-o#-o Dupa cele spuse de dumneavoastra inteleg ca eu trebuie acum la recurs sa fac pe avocatul primei instante...adica a Tribunalului si sa dovedesc ca hotararea luata de o instanta judecatoreasca este legala #-o#-o#-o FRATILOR...IN CE TARA TRAIM?:O:O:ODaca tot eu care imi caut dreptatea in justitie trebuie sa-i dau totul pe tava justitiei adica sa fac munca pe care ea este platita din banii mei ca sa o faca si sa ajung eu sa demonstrez unei instante superioare ca cea inferioara a respectat legea pe care este de fapt pusa sa o apere,,,,atunci despre ce Justitie si ce Sistem de Justitie vorbim?#-o#-o#-o