As vrea sa specific de la inceput,ca nu stiu nimic despre legile in vigoare,sau demersul al acestor situatii.Mi sa intocmit dosar penal pentru alcool la volan.Care ar putea fi sentinta in cazul meu:Conducerea autovehiculului pe drum public sub influenta alcoolului,alcoolemia 1.85 la proba biologica.Nu am antecedente penale,nu am provocat nici un eveniment rutier intretimp,nu m-am opus la nici o cerere al politiei(suflare in fiola,acte...),am fost politicos(ma gandesc ca asta nu prea conteaza).Sunt citat pe data de 28.11.2006,am un avocat,dar de la el nu am aflat nimic.Sentiintele de care am auzit eu:-puscarie cu suspendare,amenda administrativa(sau penala),puscarie:((.Cei care sunt in tema in legatura cu problema mea,va rog ajutati-ma.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
salutari, am primit si eu acasa o citatie de la politie sa ma prezint intr-o saptamana, dupa mai bine de 4 luni se pare ca a ajuns dosarul de la parchet inapoi la politie, insa nu stiu cu ce raspuns! eu facusem o plangere o contestatie pt ca nu mi se luase in calcul recalcularea dupa a 2a declaratie si imi iesise alcolemia mai mare decat prima data, si au trecut 4 luni de la contestatia facuta la procuror, dabea acum am primit deci citatie, la ce sa ma astept?
Salu vreau sa va impartasesc experienta mea akm exat 30 de zile am fost prins BAUT LA VOLAN. mai exact 5 ursus 0.33 rezultatul la fiola 0.53 in aerul expirat probele biologice 0.75 si 0.65 dosar trimis la parchet pt solutionare 29 de zile in total. Mentrionez ca sa rezolvi repede suni la Iml presezi pe fiecare zi pt rezultat si la politie la fel ca sa iti trimida dosarul,iar daca te misti bine termini in 30 de zile mai repede nu se poate si boti beneficia de reexaminare pentru reducere la 2 luni pentru una este imposibil sa te incadrezi, amenda este de 603 lei respectiv 300 lei in 48 de ore.pentru orice fel de nelamurire scrieti aici.Stima
Recalcularea va aduce mereu un rezultat mai mare. ce depaseste 0.80 clar dosar penal si suspendare permis.ce este sub amenta si 3 luni fara reexaminare.Vorba dulce si interes poate duce la rezolvare actelor necesare in 30 de zile.Eu unul am reusit si in cel mai strict Judet Teleorman(unde 99% nu beneficiaza de reducere) Prostia mea au trecut 30 de zile mai am 90 daca nu reusesc cu reexaminarea.
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)