As vrea sa specific de la inceput,ca nu stiu nimic despre legile in vigoare,sau demersul al acestor situatii.Mi sa intocmit dosar penal pentru alcool la volan.Care ar putea fi sentinta in cazul meu:Conducerea autovehiculului pe drum public sub influenta alcoolului,alcoolemia 1.85 la proba biologica.Nu am antecedente penale,nu am provocat nici un eveniment rutier intretimp,nu m-am opus la nici o cerere al politiei(suflare in fiola,acte...),am fost politicos(ma gandesc ca asta nu prea conteaza).Sunt citat pe data de 28.11.2006,am un avocat,dar de la el nu am aflat nimic.Sentiintele de care am auzit eu:-puscarie cu suspendare,amenda administrativa(sau penala),puscarie:((.Cei care sunt in tema in legatura cu problema mea,va rog ajutati-ma.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
Daca rezultatul este mai mare de 0,8 aveti mari sanse sa primiti o condamnare cu suspendare sau o amenda penala, nu este nevoie sa nu depaseasca 1,25. In ambele cazuri permisul se va anula.
Da cunosc,domnul politist mi.a spus ca dacă alcoolemia nu va fi foarte mare d aici valoarea de 1,2 va propune un SUP,apoi procurorul ce va decide,nu am spus ca rez din sange tine cont dak tin sau nu la bautură ci e vorba d cel al etilotestului care mi se pare exagerat0,95,dupa 4pahare de vin in mai bine de 5 ore,int tot timpul asta organismul mai si elimină,e posibil acest rezultat in etilotest ca am suflat "practic cu vin in gura"?asta ma intereseaza.am facut niste calcule pe net pe calculatoare d alcoolemie şi s.au confirmat spusele vecinului(politistul ce se ocupa d dosar)si anume rezultatele nu ar depaşi 1la mie . Ce spuneti?va rog ras la intrebarile mele formulate destul de bine.ma int alcoolemia nu legea ştiu ce pot paţi.cu stimă şi NO ALCOHOL
De regula, alcoolemia din sange iese cam dublu valorii din aerul expirat, rar am vazut exceptii si oricum nu diferente asa mari, asteptati rezultatul, va spun sigur ca nu poate sa va raspunda nimeni la intrebarile dvs, cat despre simulatoarele de pe net va recomand sa nu va mai pierdeti vremea.
multumesc d.patrascu.da stiu ca de regulă iese cam dublu,imi puteti da cateva exemple de exceptii d genul va rog.e tot ce mi.a ramas sa sper,ma tot gandesc ca valoarea din etilotest sa fii fost atat d mare pentru ca "aveam vin in gură"cand am suflat.si aveti idee dacă ma pot folosi d faptul ca eram deja oprit cand echipajul m a surprins?astept cateva exceptii,multumesc anticipat,stimă
Buna ziua.Am si eu o intrebare.Am 20 de ani si am fost oprit de catre organele de politie pentru a fi testat cu aparatul etilotest acesta rezultand o valoare de 0.62.Am mers la spital pentru recoltarea probelor biologice insa pana acum nu am primit nici un rezultat.Intrebarea mea este: pot scapa fara anularea permisului de conducere?In sange banuiesc ca o sa imi iasa peste 0.80.Conteaza ca sunt la prima abatere si ca am acceptat fara comentarii sau cearta sa suflu in aparatul etilotest si am mers si la recoltarea probelor fara nici o ezitare?Multumesc frumos.
Faptul ca nu ati comentat, nu v-ati certat cu politia sau nu ati mai avut alte abateri nu conteaza in aplicarea pedepsei. Conteaza fapta si pericolul pe care il reprezinta.
Indiferent daca veti fi condamnat cu suspendare sau veti primi o amenda penala permisul se va anula.
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)