As vrea sa specific de la inceput,ca nu stiu nimic despre legile in vigoare,sau demersul al acestor situatii.Mi sa intocmit dosar penal pentru alcool la volan.Care ar putea fi sentinta in cazul meu:Conducerea autovehiculului pe drum public sub influenta alcoolului,alcoolemia 1.85 la proba biologica.Nu am antecedente penale,nu am provocat nici un eveniment rutier intretimp,nu m-am opus la nici o cerere al politiei(suflare in fiola,acte...),am fost politicos(ma gandesc ca asta nu prea conteaza).Sunt citat pe data de 28.11.2006,am un avocat,dar de la el nu am aflat nimic.Sentiintele de care am auzit eu:-puscarie cu suspendare,amenda administrativa(sau penala),puscarie:((.Cei care sunt in tema in legatura cu problema mea,va rog ajutati-ma.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
buna seara ! nu stiu exact cum se poasteaza asa ca ma scuzati daca am gresit ceva. am fost testat cu etilotestul care a indicat o valoare de 0,42 dupa care am fost dus la INML...intrebarea mea este, ce sanse am sa scap cu o pedeapsa de inchisoare cu suspendare daca nu e prima abatere, este a treia dar in primele doua am avut alcoolemia mica si mi-a fost suspendat permisul + amenda administrativa?
Asteptati sa vedeti valoarea probelor biologice, inteleg ca nu sunteti recidivist, au fost solutii de netrimitere in judecata ce aratati dvs, oricum, nu vad sa fiti condamnat cu executare.
multumesc frumos! as mai avea o intrebare , am dat atunci o declaratie in care spuneam cate kg am inaltime cand cat am baut... vreau sa stiu cat de importanta este aceasta declaratie si daca o pot schimba cu una mai bine pusa la punct sub indrumarea unui avocat cu experienta?
nu se putea sari aceasta etapa?de ce se taraganeaza atat?si de ce nu propune nimeni ca sentinta sa fie data din ziua in care am fost prinsi la volan?e absurd...dureaza mai mult prin tribunale decat pedeapsa in sine.am gresit, stim si ne recunoastem vina, dar sa se scada aceasta perioada...la mine e mai bine de jumatate de an si nu s-a intamplat nimic.din asta traiam:(....poate cineva propune si acest lucru...
am vazut ca in toate raspunsurile se precizeaza, daca ai peste 0.8 in sange, permisul va fi anulat oricum... FALS nu este neapratat sa se anuleze, ba din contra, cazurile de anulare sunt mai putine decat cele de suspendare.. in mod normal se suspenda 1 an, iar acum, dupa noul cod se poate scapa cu 6 luni... conteaza foarte mult probele de sange (prima si a doua), daca alcoolemia este in scadere deja multe dintre griji au disparut...
spunea un `avocat` mai sus ca nu crede sa primeasca cu executare cel care il intrebase (avand in vedere ca e recidivist) .. NICIODATA nu o sa fie cu executare atat timp cand nu sunt alte probleme (gen victime ) si atunci sunt slabe sanse ...
Serios oameni buni .... persoanele astea pun niste intrebari si asteapta niste raspunsuri la obiect avand in vedere ca au o problema..
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)