avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... administrator de bloc - cercetat disciplinar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

administrator de bloc - cercetat disciplinar

Ce parere aveti despre cercetarea disciplinara prealabila a administratorului unui asociatii de proprietari in conf. cu prev. art. 267 alin 1 C. muncii?

Speta este urmatoarea: am administrator in functie de vreo 16 ani (angajat cu CIM) fata de care exista n dovezi ca a savarsit fapte in detrimentul asociatiei, inclusiv fapte penale iar membrii asociatiei nu reusesc sa-l dea afara prin concediere sau sa-l convinga sa-si depuna demisia; poate Comitetul executiv care, atat potrivit legii, cat si potrivit ultimei hotarari a adunarii generale a asociatiei de proprietari este mandatat expres sa numeasca/sa revoce din functie atat administratorul blocului cat si alti angajati ai asociatiei sa-l convoace si sa-l supuna acelui interogatoriu din cercetarea disciplinara prevazuta de C. muncii, din care vor rezulta (speram) faptele savarsite - prin marturisirea acestuia - si vor fi motiv legal pt. concediere? sau este suficienta doar hotararea adunarii generale prin care s-a dat mana libera Comitetului executiv, prin presedintele sau, sa revoce din functie actualul administrator?
Se poate intocmi decizia de sanctionare (cu concedierea) a unui angajat al unei Asociatii de proprietari, fara existenta unei cercetari disciplinare prealabile?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 14 Martie 2010
babysee, utilizator
Cel mai recent răspuns: babysee , utilizator 16:32, 12 Aprilie 2010
Trimiteti-mi pe MP o adresa de mail si va pot trimite cateva materiale care v-ar putea ajuta.
Revin si va spun ca actiunea de desfacere a CIM este greoaie, dar daca este facuta dupa toate regulile, in general nu sunt probleme...
Multumesc frumos.

Ma gandeam la o speta interesanta...a fost transmis Convocatorul, a semnat de primire pt. el, a venit ziua cercetarii, s-a prezentat dar nu a vorbit si...a 2-a zi (in timp ce Comisia de cercetare redacta cu drag si spor Decizia de concediere si toate doc.) acesta isi prezinta demisia. Cum bine stim, demisia nici nu se accepta, nici nu se refuza, nici nu se motiveaza...doar...se primeste si se procedeaza in consecinta. Oare ce se intampla in situatia asta?

In mod normal, daca isi prezinta demisia, este vadita intentia de a se sustrage efectuarii cercetarii si ar pune Presedintele Asociatiei in situatia de a o refuza (pt. ca pe fax nu o poate transmite intrucat Asociatia nu detine unul, deci, ar putea-o prezenta doar prin predare/inmanare Presedintelui sau altui membru al Comitetului executiv).

Si totusi, eu nu cunosc vreo dispozitie legala care ar interzice administratorului sau oricarui alt angajat sa-si prezinte demisia...ATENTIE! ...dupa data convocarii (nu pot spune dupa data cercetarii pt. ca nu a exista una in adevaratul sens).
Ultima modificare: Duminică, 14 Martie 2010
babysee, utilizator
Asa cum v-amcomunicat, acum va aflati in situatia cea mai lejera. Asa este, demisia fiind actul unilateral de vointa (sic) a salariatului, acesta a notificat as. prop. intentia de incetare a raporturilor de munca, dupa implinirea unui termen de preaviz - in general stipulat in CIM si care este de cca 15 zile.
Insa, avand in vedere ca cetateanul are de predat o gestiune, acest termen se poate prelungi si la 30 de zile daca este cazul (platite) - conditia fiind sa predea gestiunea in cele mai bune conditii. Este necesar sa va angajati un nou administrator care sa lucreze concomitent si la operatiile de predare-primire, timp in care presedintele com. executiv poate face plangerea penala pentru necazurile provocate de catre administratorul demisionar.
Pana la urma cred ca v-am fost de folos cu cateva informatii...
Succes si sane tineti la curent.
Inteleg ce spuneti dar intrebarea mea era una cat se poate de simpla: ce facem in situatia in care acesta isi prezinta demisia ulterior emiterii convocatorului si a incercarii de efectuare a unei cercetari disciplinare, in timp ce se redacteaza procesul-verbal al Comisiei de cercetare care contine si sanctiunea? II da legea voie sa faca acest lucru? Pot eu sa o refuz?
Ce sa refuzati!? Dupa atatea discutii speram ca este clar si pentru dv ca demisia se depune si-si produce efectul. Nu aveti ce refuza, aproba, dezaproba...
Daca discutati cu demisionarul, acesta poate sa scrie in demisie un termen mai indepartat pentru a preda gestiunea, situatiile si documentele asociatiei.
Nici intr-un caz nu o sa stea omul pentru al ancheta cineva.
Ancheta, verificarea gestiunii, a intocmirii situatiilor se poate face de catre cenzor sau de un expert din afara asociatiei oricand chiar dupa plecarea administratorului.

Alte discuții în legătură

Care sunt procedurile legale si necesare in cazul parasirii locului de munca de catre un vanzator - gestionar ? harman harman Buna ziua ! As dori sa aflu care sunt procedurile legale in cazul in care un gestionar-vanzator depune notificarea de demisie si cere desfacerea ... (vezi toată discuția)
Infiintarea comisie de cercetare disciplinara ANCA-ELENA ANCA-ELENA Buna seara! Sunt presedintele unei asociatii de proprietari. Cu ceva timp in urma am avut o problema cu fosta administrator am descoperit chitante duble ...mai ... (vezi toată discuția)
Ordinea ierarhica in asociatia de proprietari marianaoprea6825@yahoo.com marianaoprea6825@yahoo.com cui este direct subordonat administratorul asociatiei de proprietari si cum poate fi demis ? (vezi toată discuția)