adriantot a scris:
Am reluat o parte din ce ati scris dv pentru a va reaminti ca acum prin faptul ca administratorul si-a depus demisia s-a rezolvat problema care va framanta.
D-le. "adriantot", cu toata stima...respectivul nu si-a depus demisia! V-am propus tuturor spre discutie si aceasta
ipoteza pentru ca mi s-a parut interesanta! De aceea am si scris:
"ma gandeam la o speta interesanta...ce ar fi daca...respectivul si-ar depune demisia..."
Daca cititi cu atentie, eu nu afirm pe nicaieri ca acesta si-a depus demisia doar ca noi "simtim" ca o va face in timp ce se redacteaza PV al comisiei de cercetare disciplinara, intrucat are pers. in spate care-l intruiesc cum sa procedeze cat sa ne faca noua viata grea.
Deci dv voiati sa scapati de el si pentru asta voiati sa-l fortati sa-si dea demisia. Voiati sa faceti o cercetare pentru a gasi motive sa-l concediati. S-a rezolvat prin demisia depusa!
Dvs. nu intelegeti ca nimeni nu vrea sa scape de el
fara motive temeinice. Va invit sa mai cititi o data ce am scris la inceputul acestui topic:
1. acest respectabil domn administrator a reusit sa-si majoreze
singur salariul la suma de 1.800 lei net(in conditiile in care este angajat cu 4h si nu are nici studii medii) si a reusit sa inregistreze la ITM un act aditional de majorare a salariului fara stampila sau semnatura angajatorului!
2. a produs pagube de sute de mil. asociatiei prin nedepunerea banilor incasati la termen institutiilor!
3. a facut camatarie cu acesti bani si tot asa...
Scopul acestei cercetari a fost sa-l determinam sa-si recunoasca faptele de care este acuzat, sa aduca orice motivatie/apararea pe care o considera necesara. Dar raspunsul lui a fost unul singur: "Nu va raspund nimic, credeti ce vreti, abia astept sa ma concediati ca sa va dau in judecata, stiu ca in instanta castiga intotdeauna angajatul".
Ei bine, cu 100 file de dovezi pe care le avem la dosar, vom arata ca de data asta nu va mai fi asa (s-a demarat si o expertiza contabila). Va pot spune ca deocamdata au fost verificate doar lunile dec. si feb. din care reiese ca acesta a
incasat in plus la intretinere cate 50 lei de apartament! Imaginati-va suma totala pe an, avand in vedere ca blocul are 65 de apartamente!
Oricand putem deschide o ancheta, putem face plangere penala dar pana atunci dorim sa-si inceteze colaborarea cu asociatia, intr-un mod legal, si sa putem angaja o persoana fizica(sau juridica) competenta si bineintentionata.
Stiti ff bine ca si mine ca, C. muncii a fost facut 100% pt. protejarea angajatului, lucru care nu mi se pare deloc sanatos...in acest context m-am exprimat mai sus cu "nu putem scapa de el". Nu ne straduim sa gasim motive, acele motive exista si sunt de necontestat!