avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Activitate Razvan Ditescu

Activitate Razvan Ditescu

Răspuns la discuția Autorizatie amplasare container
Ati gasit o solutie legala? Si eu sunt in aceeasi situatie si nu reusesc sa gasesc un temei legal care sa ma impiedice să amplasez un container pe un terem mic.
Răspuns la discuția Consilier juridic indrumator
Si eu caut indrumator, in Pitesti!
Stie cineva daca s-au organizat consilierii juridici in Arges? Trebuie sa ma inscriu intr-un colegiu, dar as prefera in Pitesti, nu Valcea, Dambovita sau Bucuresti.
La Curtea de Apel Pitesti, am avut o foaie A4 cu un tabel si 15 cerinte. Trebuia sa reproducem acel tabel si sa raspundem la intrebari, apoi sa imprimam. Cerintele sunau cam asa: scrie cu font garamond; marimea fontului 12; seteaza marginile ...cm; scrie in centrul fiecarei celule... ; cum se recupereaza un fisier sters din greseala; cum cauti un fisier dupa data crearii? etc timp de lucru 25 de minute
Răspuns la discuția Concurs grefier-Curtea de apel
Chair vream sa intreb si eu despre modalitatea de examniare, grila/sinteza/intrebari raspuns scurt. Din likul de mai sus, inteleg ca ar fi intrebari cu raspuns scurt, dar respectivele subiecte au fost date la SNG. Oare la CUrtea de Apel Buc o sa fie la fel?
Nu am auzit de o asemenea lege. Eventual Hotarari ale consiliilor locale...
In alta ordine de idei, daca tot vreti sa faceti un bine comunitatii, decat sa o "ardeti aiurea" pe net, mai bine strangeti 50 de lei de la locatari pentru sterilizarea femelelor. Asta intradevar e o solutiei. Restul sunt aberatii.
Răspuns la discuția Somaj dupa terminarea facultatii
SI eu sunt in aceeasi situatie. Nu exista o posibilitate de repunere in termenul de 60 de zile?
Angajatii de la ghiseu nu au binevoit sa-mi aminteasca de termenul de 60 zile; as fi putut sa ma incadrez daca ar fi spus; ei ti-l spun cand e implinit deja. Oare asta e strategia?
Răspuns la discuția angajare avocat
La firma se angajeaza consilier juridic. Legea privind statutul avocatului interzice expres orice forma de angajare intr-o societate comerciala.
Avnd in vedere stuatia de fata, iti pot construi apararea incepand cu faptul ca situatia risca sa degenereze n defavoarea dvs. Erau multi oameni violenti, aveau si caini si erau foarte agresivi. Dvs. a-ti incercat sa scapati, iar folosrea ciobului respectiv nu a fost decat instincutala fiind determinat de starea de panica creata de imprejurari.
Cam asa ar trebui sa sune declaratia de o sa o dati. Presupun ca injungherea respectivului a dus la incheierea conflictului.
Unde l-ati injunghiat?
Răspuns la discuția Urmarirea penala
Urmarirea Penala se pune in miscare, sa zicem, la plangerea prealabila a persoanei vatamate, cu referire la fapta, presupunand ca autorul este necunoscut.