avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters103173

Activitate ContSters103173

sanctiunile disciplinare se aplica IN FUNCTIE DE GRAVITATEA ABATERII DISCIPLINARE SAVARSITE DE SALARIAT. Daca dumneavoastra considerati ca abaterea disciplinara savarsita este grava, puteti sa-l sanctionati cu reducerea salariului. Nu aplicati doua sanctiuni. Dar ATENTIE! RESPECTATI PREVEDERILE ART.267 codul muncii.
Va doresc o zi buna!
Discuție va rog, ajutor!
am nevoie , urgent, de legea nr.22/1969.am incercat sa o descarc pe net, dar nu am reusit.
va multumesc!
Răspuns la discuția Guvernul Boc a fost demis
in sfarsit...=D>
ce va urma...sa speram ca ceva mai bun...un pic mai bine pentru noi...sau sunt prea optimista?
Răspuns la discuția Ciocolata cu viermi
succes in tot ce veti intreprinde.imi pare rau ca ati avut o asemenea experienta neplacuta dar...in Romania totul este posibil! am dreptate...nu?
Răspuns la discuția Excludere asociat SRL
Pentru excludere consultati Legea 31/90, legat de taxe si onorarii trebuie sa discutati cu un avocat, pentru onorariu, iar taxele cu institutiile implicate.
Personal, nu va pot spune cat va costa...
Răspuns la discuția transfer drept proprietate
va sfatuiesc sa cereti consultatie asupra acestei probleme in particular...nu pe un forum public.Instigarea la comiterea unei infractiuni este sanctionata de codul penal.
Va doresc succes!
Răspuns la discuția masina vanduta
daca aveti contract de vanzare cumparare incheiat cu persoana respectiva, finantele trebuie sa se judece cu ea. obligatia dumneavoastra era sa ii anuntati pe cei de la finante ca nu mai sunteti proprietarul masinii.
Răspuns la discuția verificare seriozitate
mfinante.ro, la registrul comertului- cerere comanda de eliberare informatii, relatii despre plati si incidente bancare se obtin informatii, de la banci, mai greu.
Răspuns la discuția Cerere somatie de plata
nu este nici o problema
Răspuns la discuția navlosire
Acest contract are o dubla trasatura;
-contractul sinalagmatic de navlosire are o latura consensuala
- contractul prezinta, ca orice act comercial, caracter oneros, folosinta navei gasindu-si echivalent in contra-prestatia baneasca a navlului.
Eu cred ca nu poate fi real, deoarece actul real este acel act juridic civil care nu se poate incheia prin simpla manifestare de vointa, ci aceasta trebuie sa fie insotita de predarea bunului.