avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Activitate murgu veronica

Activitate murgu veronica

va multumesc pentru promtitudine, o zi buna sa aveti
acum 2 ani am depus cerere de suspendare la executare ,neexistand valoare stabilita am achitat minim 500 ron taxa cautiune, a fost respinsa si am solicitat cerere de suspendare la executare si pe dosarul de revizuire ,achitand iar 500 ron taxa cautiune, mi-au fost ambele cereri respinse si am solicitat restituirea taxelor de cautiune, comunicandu-mi in scris ca imi vor restitui banii atunci cand va fi o hotarare definitiva !!!!au comasat nr. de dosar al cererii de suspendare la executare cu dosarul de revizuire !!!!!! am asteptat sa se termine procesul de revizuire si s-a intors dosarul la baza. iar pe data de 08.05.2013 am solicitat restituirea celor 2 taxe de cautine :1000 ron, sa dau telefon peste cateva zile si mi se comunica telefonic ca pe 27.05.2013 se va discuta cererea mea !!!!! iar acum BOMBA :am primit eu si sotul citatii sa ne prezentam in instanta in 27.05.2013 la camera..... sala... ora 8.30 la dosarul nr.... cel de revizuire, sunt trecuti intimatii si noi revizuentii!!!!!! pt.fond actiune in constatare HOT V/C revizuire-restituire cautiune, intrebarea mea este:pana cand isi bat joc de mine, sa ne plimbe pe drumuri, cand am mai fost in aceasta situatie si mi-a fost aprobata cererea pe loc si mi s-au restituit banii in aceeasi zi, va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns:ESTE NORMAL SA FIM CITATI PT. RESTITUIRE TAXA CAUTIUNE
Răspuns la discuția noul proprietar-cum aflu?
nu avea cum un notar sa vina acasa, asa dupa ureche, tatal in situatia care era,notarul nu ar fi putut incheia act de v-c fara un certificat eliberat de institutul medico-legal cum ca este in toate facultatile mintale, puteti afla si de la administratia financiara de domiciliu cine figureaza la rol, succes
Răspuns la discuția Notificari de plata
in ceea ce priveste insolventa societatii se poate dovedi cu certificat constatator de la registrul comertului si cu certificat fiscal de la adm financiara pe raza sectorului de care apartii
intotdeauna o societate de asigurare invoca cele 90 zile termen de gratie, asta pentru a trage de timp, depinde si de societatea de asigurari,eu,anul trecut m-am dus la ei in batatura,cu tupeu ,si le-am spus ca nu plec pana nu scot dosarul ,care era pe sub masa,si drept sa va zic:m-am dezbracat de caracter, asa ca la 61 ani,cand nu mai pot accepta bataie de joc si au dat drumul la dosar imediat,spunandu-mi ca nu ma vor uitadosar
Răspuns la discuția consecinta neplata credit
nu ai spus cine te ameninta cu telefoane ?nu cred ca angajat al bancii recurge la asemenea lucruri, in asemenea situatii banca apeleaza la firme de recuperare sau merg in instanta conform legii, faptul ca nu ai bunuri imobile in proprietate personala nu au cum sa te execute si nici sa te inchida, te-ai gandit cumva ca aceste amenintari pot veni din partea fostului sot ca sa te tortureze pshic ,stai linistita, asa cum doamna de mai sus a zis: prima chestie schimba nr. de telefon
in primul rand,conform legii nu are voie sa fie administrator in mai multe societati, de la a doua societate numai asociat, asa ca parerea mea este sa modificati la reg comert.,cu cerere de mentiuni,ori il lasati asociat, ori va vinde actiunile,cota partilor sociale pe care le are in staturul societatii si numiti alt administrator
Răspuns la discuția pagubitul plateste?
conform legii, este obligat in 48 ore sa vina la politie pentru declaratii,sper ca ai declarat accidentul la politie ? e bine sa tii legatura cu cei de la accidente sa vezi ce masuri au aplicat impotriva lui
atentie, eu avand dosar de daune acum o luna,fiind victima au aprobat totul dar,au inceput cu placa :in termen de 90 zile, ba ca trebuie sa puna viza departamentul juridic , ba ca mai trebuie o expertiza efectuata de catre un expert al lor !!!!,adevarul era altul :actionarul principal s-a retras si i-a predat afacerea lu astra lui fiisu,care a incetat platile catre furnizori,adica service-uri pentru lucrarile efectuate adica mai pe romaneste ATENTIE sunt cam intr-o mica insolventa au deja procese intentate si service-ul unde am reparat masina a apelat la firma de recuperare sa ii execute, avea de recuperat vreo 50.000 ron ,in instanta dureaza mult sa te judeci, cu anii ,cum crezi ca am rezolvat :m-am dus la centrul de daune de pe langa hristo botev, cu tupeu ordinar, m-am dezbracat de caracter la varsta de 61 ani,am fost condusa la un director caruia i-am explicat ca nu plec pana nu scoate dosarul de sub masa ca , de fapt acolo era,au incercat cu vesnica placa a lor nu m-au impresionat :unde sunt drepturile mele ?un nemernic mi-a aruncat o copie de rca,voi imi puneti placa cu 90 zile etc... si masina e proprietatea mea si fac ce vreau cu ea,vreti sa aprobati dosarul in a 90-a zi f. bine dati-mi masina sa pot circula, nu pot sa va redau totul, esentialul :a dat drumul la dosar pe loc,au tinut sa-mi zica ca or sa ma tina minte pt. valva!!!ASA CA ,DRAGA PRIETENE CU SCANDAL SI TUPEU VEI REZOLVA,NU II DA IN JUDECATA CA VEI ALBI APELEAZA LA O FIRMA DE RECUPERARE CA MERGE MAI RAPID SUCCES
Răspuns la discuția Problema asigurari!
dar cum ai putut sa stai pasiv la o asemenea situatie, parerea mea este ca nu prea ai nici-o sansa, in primul rand la timpul respectiv s-a incheiat proces verbal din partea politiei cu toate stricaciunile si dosarul de daune in care sunt aprobarile pentru tot ce trebuie inlocuit sau reparat,poate ai o sansa in sensul ca daca firma asiguratoare a platit service-ului suma totala aprobata din dosarul de daune si acesta nu a executat ce trebuia conf. avizului aprobat ii poti trage la raspundere,acum 2 luni sotul meu a fost lovit de un taximetrist,i-a fost mila ca are 3 copii si a incheiat amiabila care este cea mai mare greseala ,asiguratorul face diferenta intre incheierea amiabila si cea declarata la politie, care este sfanta, e ce credeti:au inceput sa ma plimbe,in sensul ca trebuie sa se mai faca o expertiza!!!! si ca au termen 90 zile,asta e placa,si cum credeti ca am rezolvat:m-am dus la centrul de daune cu un tupeu fantastic ,am ajuns la un director si i-am zis ca nu plec pana nu imi da drumul la dosar, si multe pe care nu pot sa le astern aici,asa am rezolvat, ce sa fac: sotul meu e un domn iar eu trebuie sa rezolv,daca nu procedam asa tineau dosarul sub masa , ca de fapt acolo era ,si retineti am 61 ani, sa aveti noroc in al 99 ceas