avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Activitate GABRIELA BULAU

Activitate GABRIELA BULAU

Răspuns la discuția mandat de arestare
Este inadmisibil..sunt siderata...suntem un stat de drept? Unde este pericolul social? Nu trebuie sa/l cunosti , doar daca stii sa "citesti" mina lui si a sotiei sale iti dai seama cat bun simt are...Sunt curioasa, cum a motivat instanta ///pericol social...As dori sa astern ceea ce gandesc, dar nu am cuvinte...ma gandesc de ce se va intampla pe viitor...CUTIA PANDOREI s/a deschis?
Este inadmisibil ceea ce face si a facut domnul director, conducerea...actionati in judecata imediat si solicitati drepturile salariale, plata asigurarilor..tot ce nu s/a respectat in contractul de munca....instanta va admite , iar in caz ca domnul director nu respecta hotararea jud . e pasibil de .....penal..
Răspuns la discuția divort neimpartasit
Daca sunteti la primul termen de judecata ori solicitati termen pentru angajare avocat si e bine sa o faceti, iar daca nu doriti ...depuneti intampinare si aratati instantei motivele pentru care nu doriti sa divortati si sa probati aceasta cu martori, inscrisuri , orice alt mijloc de proba admisa de lege...
Răspuns la discuția Divort in Turcia
se aplica legea turca...care este dificila, motivat de faptul ca sunt de religie musulmana. Dup[ divort o femeie de religie musulmana mai greu se casatoreste...este posibil sa solicite acesti bani..si la noi exista pensia de intretinere , daca o femeie a suferit in timpul castorie... (medical)....maine ma pot informa si va raspund corect..
Răspuns la discuția este legal?
trebuie actionat in instanta pentru drepturi salariale..dar trebuie jonglat cu aceasta lege cadru 330, deoarece (parerea mea) aceasta lege incalca 2 coduri, cre sunt izvoare de drept ;i alte legi....acum depinde unde lucrati....dar actionati in judecata pentru drepturi salariale....atentie cu 330..succes..=D>
Răspuns la discuția partaj succesoral
am inteles...in primul rand trebuia dezbatuta mostenirea dup[ mama...faptul ca nu ati semnat...trebia sa actionati in instanta..bineinteles partea dumneavoastrat exista.....nimeni nu putea dispune de partea dumneavoastra..
Răspuns la discuția partaj succesoral
totusi cum au semnat in favoare si dupa 1 an i/a lasat testament??
mai clar..
Răspuns la discuția Proces litigiu de munca fond
Este bine sa va prezentati pentru a lamuri situatia, deoarece instanta nu cunoaste acest fapt. Trebuie sa vedeti daca aveti acelasi obiect, parti.....vedeti in citatie. Este bine acum sa rezolvati situatia, decat mai tz.
Răspuns la discuția partaj
DEPINDE DE SUMA...POATE GASITI O BANCA FARA CREDIT IPOTECAR..ESTE IMPOSIBIL SA NU GASITI....ACESTA E CAZUL IN CARE DORITI APARTAMENTUL...DACA NU...SUNT SI ALTE MODALITATI..::)
LA PRIMA INSTANTA PLATITI TAXA DE TIMBRU 3% DIN VALOAREA PARTAJABILA...IN CALE DE ATAC TAXA SE INJUMATATESTE....