avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Activitate DARVAREANU MARILENA

Activitate DARVAREANU MARILENA

Răspuns la discuția Art. 320 ind.1 C.pr.pen.
Nu, pentru aplicarea art. 320 ind 1, trebuie recunoscute faptele asa cum au fost retinute in actul de sesizare
Răspuns la discuția Termen plangere contraventionala
plangrea dvs este inregistrata in termen. se ia in calcul data postei nu data la care a fost inregistrata, iar daca ati trimis-o pe data de 14.02.2012 va incadrati in termenul de 15 zile prevazut lege.
Răspuns la discuția succesiune
nu poate veni la mostenire
Răspuns la discuția Divort si impartirea bunurilor
se poate sa ramaneti si cu masina si cu creditele. va trebui insa sa faceti dovada cotei de contributie la achizitionarea acestui bun si la plata creditelor.
in principiu consultati un avocat care va poate explica mult mai in detaliu.
Răspuns la discuția procura sau nu
Da, se poate face o procura in vederea vanzarii.
Răspuns la discuția lipsa in gestiune
Plangere penala
Răspuns la discuția pensie alimentara
Va puteti adresa instantei cu o cerere de majorare pensie alimentara, iar in cadrul procesului sa solicitati emiterea unei adrese la Administratia Financiara de unde sa vi se comunice veniturile acesteia, veniturile declarate.
Referitor la faptul ca nu v-a mai platit pensia alimentara de trei luni va puteti adresa politiei cu o plangere penala pe abandon de familie
Discuție CEDO
In urma cu aproximativ 6 ani, in momentul in care vroiai sa te adresezi Cedo cu o plangere, exista un formular pe care il completai, acesta fiind tipizat, tradus in mai multe limibi , etc (la acel moment am avut unul pe care l-am completat ptr un client). La acest moment care mai este procedura prin care te poti adresa CEDO?
Daca mai exista aceste tipizate cum si de unde le pot procura?
Răspuns la discuția executare silita card
Trebuie sa plateasca toata restanta cu care figureaza in evidentele bancii.
In cazul in care nu va plati banca va proceda la executarea silita a bunurilor, acum depinde ce valoare figureaza ca restanta. Exista posibilitatea ca banca sa il execute silit prin vanzarea apartamentului daca nu plateste.
Răspuns la discuția SESIZARE NEREGULI JUDECATOR
Depinde ce s-a discutat in lipsa dvs. Este posibil sa fi fost vre-un motiv de amanare, si sa va fi dat un alt termen. In acest caz vedeti care a fost motivul de amanare. Ceea ce ati spus dvs. nu ofera prea multe detalii.