avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Activitate riodan

Activitate riodan

Discuție cont bancar
buna! am deschis un cont bancar prin 2008 la o banca ,din acel an nu mai am nimic in cont...cand devine inactiv contul respectiv?
buna,am o nelamurire ...as vrea sa stiu daca angajatorul care a angajat o persoana care presteaza 4 ore de munca,plateste ceva taxe la stat?,gen contributii la c.a.s etc..
Răspuns la discuția RADIEREA DIN OFICIU A UNUI PF
cum plateati impozit pe profit ,din moment ce nu functionati?...e un non-sens
buna,de vreo 2 luni m-am angajat la o firma care insa nu mi-a platit asigurarile sociale...ce pot face in acest caz?
buna...am o nelamurire: o persoana m-a informat ca firma poate fi dizolvata automat din momentul in care suma depusa pt desciderea contului bancar ,de 200 roni este la 0!
buna! am un s.r.l . a carui perioada de suspendare exipra la finele acestei luni....as dori sa dizolv firma ,care sunt pasii care trebuiesc urmati si cam care ar fi costurile? multumesc!
buna...am un prieten care momentan nu este angajat,prin urmare nu contribuie la asigurarea de sanatate....el locuieste cu nmama sa care este pensionara ,deci asigurata....intrebarea este ,poate sa se prezinte la medic pe baza asigurarii de sanatate a mamei sale?
bun ! contractul de vanzare -cumparare este unul legal?
buna ziua...m-ar interesa la ce suma se ridica transcrierea unei case...
Discuție impozit
buna...un vecin de-almeu este pensionar ,avand gradul doi de handicat...intrebarea este daca trebuie sa plateasca impozit