avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandru Canciu

Activitate Alexandru Canciu

Nu te va afecta. Faptele penale se inscriu in Cazierul judiciar. Faptele penale din timpul minoritarii se sterg automat la majorat. Oricum, nefiind condamnata penal nu s-a inscris nimic in cazier. Deci, liber la avocatura, asta daca intri la Drept, termini Dreptul si dai si examenul de intrare in Barou. Care nu e usor deloc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veti face o plangere penala impotriva respectivei persoane, in care veti indica martorii, eventual probe foto/video. Daca se constata vinovatia persoanei respective, va raspunde pentru infractiunea de Distrugere -pedeapsa intre 3 luni si 2 ani sau amenda. Probabil va lua minimul- cu suspendarea executarii sau amanarea executarii, sau poate o amenda penala. Va plati cheltuieli de judecata si eventuale despagubiri cerute.
Răspuns la discuția Anulare hotarare de expedient
Acea hotarare de expedient nu mai poate fi atacata sau anulata. Tranzactia s-a facut doar pentru stingerea procesului XXX avand ca obiect YY. Daca nu s-a cerut in acel proces pasivul succesiunii....asta este. Se poate cere ulterior. Nu se anuleaza hotarari judecatoresti pentru neintelegeri cu avocatul.
Răspuns la discuția Pot pierde casa in instanta ?
nu trebuie sa ii dati nimic. imobilul este pe numele altcuiva, deci la partaj nu va intra in masa bunurilor comune. iar masinile, au fost vandute , s-au folosit banii...pace buna.... sa fie sanatos. Doar bunurile comune se impart dupa divort....evident bunurile care exista la momentul actual.
Răspuns la discuția partaj
sedintele de judecata sunt inregistrate. Apelul este calea de atac.
puteti cere instantei sa revina asupra probei testimoniale, deoarece nu este concludenta, pertinenta si utila cauzei. Insa daca s=a pronuntat odata cu privire la acest aspect, nu cred ca va tine . Daca d-voastra ati propus proba, puteti sa spuneti ca renuntati la aceasta proba.
pai sunteti ofertantul sau tertul sustinator. sau sunteti asociati ? in calitate de ce participati la licitatie? Ajutati pe cineva sau sunteti in echipa cu cineva?
probabil s-a admis in parte actiunea reclamantului, paratul nu a avut actiune, sau a avut actiune reconventionala. Daca nu scrie nimic in sentinta daca si de ce nu s-au acordat cheltuielile de judecata, respectiv onorariul de avocat, va trebui sa faceti o completare de hotarare, prin care sa cereti instantei sa se pronunte si asupra cheltuielilor de judecata, in cazul in care nu s-a pronuntat.
doar daca infractiunea a doua a fost savarsita in termenul de incercare/supraveghere este obligatoriu ca a doua pedeapsa sa fie cu executare.Adica se cumuleaza amandoua in pedeapsa cu executare. se poate da tot cu suspendare, daca sunt indeplinite conditiile legale.
Răspuns la discuția negociere
Eu nu înțeleg care este problema. Legea este suficient de clara. Trebuie minim 3 candidați. Dacă nu sunt puteți fie sa anulați procedura fie sa continuați cu aceia sau acela care îndeplinește condițiile de calificare/ preselecție. Mai clar de atât nu poate fi. Eu am avut negociere pentru un credit la care s-a prezentat un singur ofertant. Am continuat cu el.