avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Activitate ipso

Activitate ipso

6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți sa-i trimiteți mesaj pe wapp, pe mail, messenger si pe telefon. Deasemeni va prezentați la ziua și ora stabilita, la notarul unde ați primit avansul. Dacă cumpărătorul nu se prezintă, solicitați notarului o adeverință/proces verbal, prin care sa arate situația și asta este dovada.
Numele real de băiat sau fata, este numele pe care a trimis banii în cont.
Normal ca este înșelăciune, chiar dacă nu l-a obligat sa trimită banii. Sigur sunt și alte persoane pacalite la fel. Solicitați politiei în plângere și verificarea contului, câte persoane au mai "donat" bani. Astfel vor da și alții declarații și se va contura înșelătoria.
NU VA LASATI! Succes!
Faceți reclamație de pe mailul unui prieten sau al părinților, pentru a nu fi stigmatizata de conducere.
Faceți aceeași reclamație și la primărie, la inspectoratul școlar, și la o televiziune sau ziar local.
Colectați probe foto, sau filmări cu colegii care se plâng de frig în camere, apa rece, mâncare proasta, etc.
Nu folosiți mailul dvs sau al parintilor daca l-ati mai folosit ptr trimiterea de acte, vor afla al cui este. Presimt ca vor fi răzbunători.
Aceste situații trebuie sa se schimbe!
Din ce spuneți dvs, sunteți principalii vinovați de aceasta situație ce a provocat tensiuni.
Spuneți ca au fost luați câinii, dar au fost lăsate catelele care s-au înmulțit, făcând pui.
Mai târziu spuneți ca o catea a fost sterilizata. Oare nu trebuia sa sterilizați catelele în momentul în care le primeati?
Sau măcar sa le țineți separat de câini, pentru a nu se mai înmulți. Nu credeți ca în primul rand este neglijenta din partea dvs? Acesta este motivul tensiunilor cu vecinii.
Este bine ca hrăniți animalele și ca le îngrijiți, dar totul trebuie făcut logic și fără a deranja vecinii. Altfel, veți crea conflicte cu consecinte negative tot pentru animale!
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acea pisica "necajita" va face pui cel puțin de 2 ori pe an. Acei pui, după 6-8 luni vor face și ei, pui. Care tot necăjiți fiind, se vor găsi alții sa-i tina pe lângă bloc. V-ati întreba ce se întâmplă cu atâtea zeci, sute, chiar mii de pisici?
Deja multe zone sunt infecte, pute a pisat de la o posta și peste tot numai kkti.
Nu-ti poți lasa copilul sa alerge în parc, sa se joace la nisip, ca vine plin de kkt.
Va gândiți și la efectul acestor "binefaceri"?
Dacă vreți sa ajutați un cățel sau o pisica, ii luați acasă. La casa, pentru a putea alerga în voie în curte. O ajutați când nu se poate deplasa, când e lovita de mașina. În rest nu trebuie îndopata cu crochete.
Pisica este un animal de prada. Vânează păsări, șoareci și chiar șerpi.
Dandu-le mâncare, le anihilati instinctele și vor deveni niște "legume" care dorm toată ziua și așteaptă pomana.
Încercați sa trimiteți la munca un cersetor/ leneș care nu a făcut nimic toată viata lui. Mai bina va da în cap, decât sa muncească.
Asa va bateți joc și de aceste animale! Asta nu este iubire! Este doar prostie!
Vedeți și efectul pe termen lung a acțiunilor dvs..
Sper sa puteți înțelege, deși ma îndoiesc.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Simplu și rapid ptr dvs este sa folosiți o capcana/cușcă sa le prindă vii, fără sa le facă rău. Pe urma anuntati ong-ul care va veni și le va lua.
Faceți cu ei pv, altfel unii "le scapa" iar pe strada.
Dacă sunt blânde, le ademeniți cu mâncare și le prindeți. Dacă le speriați, le veți prinde greu.
Sa țineți minte! Aceia nu sunt iubitori. Vor doar sa se dea mari în fata altora. Unii sunt chiar bolnavi...
Ca sa iubești și sa respecți un animal, îl lași liber în curte, nu-l ții închis în apartament cu orele și îl scoți la plimbare când vrei tu și ai chef.
Pisicile sunt prădători, prind păsări, șoareci sau chiar șerpi. Astea prind doar crochete. Și rămân gestante de 2 ori pe an. S-a întrebat cineva ce se întâmplă cu atâtea zeci, sute sau mii de pui?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
M-ati făcut sa rad!
Tocmai, din cauza acestor "mari iubitori", pisicile s-au prostit și cred ca șoarecele este fratele mai mic.
Sa le dai mâncare nu este un ajutor dat pisicilor, este o bătaie de joc! Le prostești și le inhibi instinctul de supraviețuire. Vor deveni leneșe și predispuse la tot felul de boli.

Alexandru Surcel a scris

Și, în final, nu uitați totuși că acolo unde sunt pisici nu prea sunt șoareci și șobolani. Fără pisici, aceștia se vor înmulți necontrolat, cu toate deratizările periodice.

Dacă erați doua colege, era normal ca una sa fie la casa de marcat și cealaltă cu clienții. Nu aveau ce face doua la casa. Culmea, exact când erati amandoua la casa, au stiut hotii sa intre in magazin, sa fure gecile.
Ceva nu suna frumos. Am văzut situații când una din vânzătoare era pe mână cu hoții și pleca în alta parte exact când intrau aceștia în magazin.
Nu acuz pe nimeni cu nimic, dar dacă s-a mai întâmplat și alta data, asa cum ați zis, ...
Răspuns la discuția Donatie atacata de mostenitor
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunteți în viata!
Deci revocați donația, dar ii faceți contract de v/c fiului care va ajuta. Valoarea din actul de v/c sa fie cât mai reala. Fiul sa va plătească banii vânzării în cont bancar, de unde a doua zi ii scoateți și ii dați înapoi.
Nu-l cunoașteți pe proprietar, nu l-ati văzut niciodată și nici măcar n-ati vorbit cu el, dar va luati dupa descrierea unei persoane pe care nu o cunoasteti și îl acuzați ca este HARCIOG, COMUNIST, ARE SECHELE și ARE FETISURI.
Ce mai pot zice? Nimic!
Fără cuvinte!
Nu iese fum fără foc!
Fiți mai buni! Vorba dulce, mult aduce!

Cik22 a scris:

Cred ca ar fi bine sa faceti o plangere la politie. Scena cred ca se va repeta pentru ca din descriere caracterul proprietarul aduce a harciog comunist si probabil si cu ceva sechele. dupa atitudinea avuta de acesta si motivatia lamentabila. Nu are ce cauta in apartamentul inchiriat in lipsa Dvs. Poate eventual in cazuri extreme, gen anuntat de vecini ca inundati pe careva, ca s-a spart o conducta la Dvs. in apartament sau a luat foc ceva, cand nu va putea contacta sa vada daca sunteti acasa sau stia sigur ca sunteti plecata si este o situatie limita, de inteles. A venit sa dea o "geana" crezand ca sunteti plecata si probabil are si ceva fetisuri in dovleac legat de chiriase, cine stie? . Faceti plangere la politie, ca vorba cuiva: "mortii trebuie sa fie acoperiti de pamant si cei vii de hartii" iar In caz ca se repeta sau de ceva mai grav sa aveti cu ce demonstra atitudinea lui.