uddo a scris:
a fost ultima decizie in instanta, doar ca nu am primit hotararea judecatoreasca , din cate am inteles numai dupa 30 de zile de la divort....
Dar eu sant tatal fetitei , eu pot sa iau fetita la mine deoarece ea este plecata in italia. , pot sa o dau pt abandon de familie,
De ce a plecat si a lasat o copila de 3 ani , pe mainile unor unchi , matusi si bunici ., de ce?
Eu nu sant tatal fetitei ?
Daca mama are domiciliul oficial in Romania, a castigat custodia, a plecat pt 2 luni din tara (probabil servici, ca sa castige bani pentru fetita, am inteles din celalalt topic ca dvs nu i-ati platit pensia alimentara de aprox 10 luni), si pt aceste 2 luni a lasat fetita in ingrijire la bunic si matusa, probabil cu un act facut la notar, pe baza hotararii de divort.... mare lucru nu aveti ce face. Decat probabil sa va indepliniti datoria financiara fata de copil, cei 120 lei pe luna.
Este adevarat ca daca nu este hotararea definitiva, puteti face recurs, dar probabil slabe sanse... plus ca probabil pana la data infatisarii mama va fi deja in tara.
Avand custodia copilului, sigur ca mama poate pleca din tara pt perioada limitata, asigurand toate cele necesare copilului. Este dreptul dansei, nu a prejudiciat cu nimic binele copilului.