avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate ssusu

Activitate ssusu

Răspuns la discuția legea 247/2005
Trebuie sa-l corectez pe D-l avocat, deoarece recent am trecut prin toate peripetiile legate de un caz similar cu a Dvs.
Valoarea la care se dau actiunile Fondul Proprietatea este media de valoare de tranzactionare la bursa a ultimelor 60 zile. Asta inseamna astazi cca. 0,52 lei/ actiune, deci nu iesiti in pierdere. Necazul este, ca actiunile s-au terminat si deci nu se mai dau.
Răspuns la discuția Dosar nesolutionat ANRP
Din pacate este posibil. Oricum, in acest an trebuie sa se rezolve cumva toata problema asta cu despagubirile, altfel putem sa ne asteptam la sanctiuni din partea UE. Nu Dvs., ci statul.
Răspuns la discuția ACORDARE DIFERENTE ACTIUNI FP
Este deadreptul interesant, ca la astfel de intrebari nu se raspunde. Oare de ce? Totusi cred, daca ar fi sanse de recuperare a pierderilor, avocatii s-ar napusti asupra acestor cazuri in care se afla multe mii de pagubiti.
Răspuns la discuția Actiuni Fondul Proprietatea
Mergeti la notar si faceti "Declaratie notariala de iesire din indiviziune" semnata de cei din decizia ANRP, dupa aceeia depuneti cerere de iesire din indiviziune la Depozitarul Central SA, platiti tariful cerut de ei si in 5 zile s-a rezolvat problema.
De cand ati pus intrebarea, probabil s-au aranjat lucrurile Dvs.
Deoarece si eu si altii sant in aceiasi situatie, va rog sa ne scrieti cum s-a rezolvat problema Dvs.?
Mostenirea se imparte in 7, cele 4 parti ale celor care nu mai sunt in viata se impart intre mostenitorii acestora.
Răspuns la discuția iesire din indiviziune
Necazul este, ca cel care cere iesirea din indiviziune trebuie sa plateasca inainte cheltuielile de judecata 3% din valoarea terenului+ taxa avocat, de care oricum aveti nevoie. Ulterior veti putea recupera cota parte a cheltuielilor de la ceilalti mostenitori.
Răspuns la discuția Punere in posesie teren forestier
Nu ma ajuta nimeni?
Buna ziua!
Problema mea suna in felul urmator:
Posed Titlu de proprietate emis pe baza prevederilor Legii 18/1991, Legii 169/1997 si a Legii 1/2000, data emiterii august 2002. Terenul este cu vegetatie forestiera.
In titlu de proprietate scrie, ca am fost pus in posesie in iulie 2002, ceeace nu este adevarat. Niciodata nu m-au chemat la punere in posesie, si deci, nici n-am semnat un asemenea act.
Ba din contra, in toti acesti ani, de nenumerate ori am cerut la primarie, sa fiu pus in posesie, fara rezultat. Drept, ca aceste cereri nu le-am facut in scris, numai verbal, avand incredere in cei de la primaria satului.
Nu stiu unde este padurea mea, nu stiu cine foloseste si n-am cum sa aflu.
Citind legile am gasit urmatoarele:
Art.405 Codul de procedura civila, conform caruia dupa 10 ani de la emiterea titlului de proprietate pierd dreptul executiei silite.
In acelas timp Codul Civil ma ameninta cu prescriptia achizitiva, adica uzurcapiunea.(termenul este tot de 10 ani).
Ajutati-ma va rog cu un sfat: ce sa fac concret, ca sa nu-mi pierd dreptul dobandit prin Titlu de Proprietate si sa intru in posesie propriuzisa a padurii.
Multumesc.


As fi foarte fericit, daca mie mi s-ar fi dat actiunile cu 0,61 leu/buc, dar mie mi-au dat cu 1leu/buc. Se pate face socoteala, cat pierd eu daca le vand! Mie, si celorlalti peste 5000 mii de inselati in acest fel ce ne oferiti ca sfat, ce sa facem, sa ne recuperam pierderile?