ilieiri
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
In principiu anul construcției și materialele din care este construit se regăsesc în certificatul fiscal eliberat de primărie.
Deci rugați proprietarul sa solicite un certificat fiscal de la primărie.
Primul pas este să mergeți de urgență la banca și să faceți o sesizare in acest sens.
Sa faceți dovada că i-ați trimis telefonul, pentru a încerca să blocați bani.
In cazul unei daune totale despăgubirea se va face în funcție de valoarea de piață a autoturismului.
Daca FGA v-a făcut o ofertă de 3500 pe care ați acceptat-o atunci nu se mai poate face nimic. Daca insa nu ați acceptat oferta atunci puteți să vă adresați instanței de judecată pentru a va despăgubi la valoarea reală.
Dețin un teren in indiviziune și doresc sa ies din aceasta stare dar persoana cu care sunt in indiviziune a decedat. Moștenitorii nu au dezbătut succesiunea. Cum pot sa procedez?
Am cumparat un imobil prin licitatie de la finante. Ulterior fostul propietar a obtinut reantoarcerea executarii in natura. Eu am fost obligat sa restitui fostului propietar imobilul. Pot sa solicit restituirea pretului la valoarea de circulatie a imobilului din momentul din momentul in care am fost obligat sa il restitui?
am revendicat o suprafata de teren pe care am evaluat-o procizoriu la o suma de 100 lei pentru care am platit taxa de timbru. Am mai solicitat ca paratul sa fie obligat sa desfinteye un gard pe care l-a construit pe terenul meu. Instanta la primul termen mi-a pus in vedere sa evaluez bunul revendicat,respectiv terenul si gardul. In primul rand nu inteleg de ce sa mai evaluez terenul din moment ce a fost evaluat prin cererea principala, iar in al doilea rand pentru ce sa evaluez gardul pe care nu il revendi.