avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Activitate morikko

Activitate morikko

Răspuns la discuția Ordine compensare
Sfatul meu este sa va adresati la ANAF directia indrumare contribuabili. dansii va vor da un raspuns in scris, si asa veti evita orice fel de neplacere care ar putea aparea in viitor.
succes
Răspuns la discuția Achizitii publice
Buna ziua,
In mod legal, Nu. vedeti ca exista si in codul etic specificat.
am inteles. exista dovada mandatului si i-o poate arata. daca la data stabilita pentru vizita- notificata in scris chiriasului- acesta nu este de gasit la locuinta sau nu deschide usa, reprezentatul poate intra in imobil ca sa verifice starea acestuia sau nu poate decat daca ii permite chiriasul.
Mi-a trimis sms prin care mi-a spus clar ca nu il primeste, si daca vreau sa vin eu sa vad, chirisul stiind ca eu nu locuiesc in Romania.
Ii voi face o notificare in scris si sper sa nu ajung la judecata. multumesc.
Răspuns la discuția Succesiune
Buna ziua,
din cate stiu eu, imobilul se imparte in 2 jumatati - o jumatate revine sotului supravietuitor, cealalta jumatate se imparte in 2 - o parte sotului supravietuitor o parte la copii.
deci in concluzie - tatal 3 parti din 4, copilul 1 parte din 4.
Răspuns la discuția Plata onorariu avocat
Buna ziua,
din pacate da, asa se plateste.
nu este usor. succes!
Incercati sa aduceti martori cu care sa dovediti calitatea! si acesta e un fel de a demonstra.
Succes!
Răspuns la discuția Mi se darama casa!
Singura solutie pe care o vad in acest caz este sa mergi la un avocat si sa il actionezi in instanta!
succes!
Răspuns la discuția Mostenire casa
In primul rand, nu cred ca cineva sanatos la minte va achizitiona doar o cota parte dintr-un imobil. acesta va dori sa aiba liniste si pace si sa fie ok cu toti proprietarii. in ce priveste recuperarea la tribunal, cred ca ai sanse minime. ofera-te sa ii dai o cota in bani si sa ramai tu cu imobilul, sau daca nu sa iti dea el cota parte.
cred ca cea mai buna solutie ar fi o intelegere amiabila, mediere sau efectiv sa mai incerci sa vorbesti cu el. Ai putea sa iei masuri legale impotriva sotiei fratelui tau, deoarece fiind mostenire, ea nu are drepturi acolo, deci o vad eu tulburare a proprietatii, posesiei, cum vrei sa o numesti.
fa-i o somatie in scris sa rezolve problema, si daca nu adreseaza-te celor care se ocupa cu prinderea animalelor fara adapost, primariei sau chiar politiei.
e o situatie foarte neplacuta! succes!
Buna ziua,
nu cred ca este specificat in mod expres nicaieri, dar problema de baza este ca angajatorul trebuie sa plateasca pentru munca depusa, fie in zi libera sau nu.
acum mai intervine o problema: exista salariu fix, sau orar, sau......difera de la caz la caz.
succes