avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters256593

Activitate ContSters256593

Pot să-ţi dau eu userul şi parola de la facebook şi nu te poţi loga, pentru că primesc un sms pe telefonul mobil propriu, care trebuie introdus ca să intru pe pagină. Dacă persoana respectivă are setat la facebook acest aspect, doar furându-i telefonul vei putea intra în contul lui. Este exact ca la internetbanking, de pomană ai userul şi parola dacă nu ai telefonul meu.
Răspuns la discuția Plecat la pensie cu jigniri
Stimată doamnă regret situaţia prin care aţi trecut, se pare că aveţi un caracter educat şi aveţi disconfort la mârlănie şi bădărănie. Din păcate aţi apărut în lume în epoca greşită. Şi pot spune că dacă aş fi ţinut cont vreodată de ce spune cineva, eram de mult în spital. Şi nu uitaţi o vorbă: "cu prostul neşcolarizat, te lupţi puţin şi ai scăpat, dar duci o luptă colosală cu prostul care are şcoală". Nu cred că soţul dumneavoastră ar face faţă la o astfel de luptă. Toate cele bune. mary_z a scris:

Va multumesc pentru raspunsul acordat, o sa incercam sa trecem peste asta, dar cu greu.Acel tanar o sa-l consider pentru totdeauna persoana care s-a razbunat pe sotul meu si pacat ca nu exista o lege pentru acesti domni care denigreaza subalternii indiferent ca sunt ei mai tineri si lipsiti de experienta sau in varsta. Exista oameni care se simt bine facand rau in jurul lor. Voi incerca sa evit aceste persoane, tinand cont ca lucrez si eu la aceeasi firma.Legea compensatiei functioneaza aproape intotdeauna. Nu sunt de acord nici cu sintagma intoarce si celalalt obraz :(
multumesc


Nu vă poate obliga nimeni să daţi cu nimic în casă. Locatarii care obiectează puneţi-le în vedere că gândacii vin la oamenii leneşi şi împuţiţi. Să-şi facă ei curăţenie în casă şi după aia să vină cu pretenţii. Şi apoi toate societăţile de dezinsecţie sunt firme care dau şpagă la greu la primărie, deci caută prin orice tertip, cu ajutorul consiliului local, să vă oblige să le daţi bani. Binînţeles că substanţele cu care dau, te bagă pe tine în spital, iar gândacii prosperă. Dacă vreţi să scăpaţi garantat, de orice gânganie din casă, vă pot da o reţetă foarte eficace, care o puteţi folosi fără a vă afecta sănătatea. Iar împotriva şobolanilor, se dă cu substanţe doar la subsolul blocului. De asta, nu puteţi scăpa, şi este recomandat. dorudascalu@gmail.com
Perfect! Exact asta aveam de gând să spun şi eu.
Înţeleg că aţi revenit la normal, ca majoritatea de pe planetă, adică important este banul. În primul rând observ că avocaţii folosesc datele cunoscute din cărţi scrise de alţii. Altfel nu îmi explic de ce această saţietate de a cere bani pe un abonament lunar. Şi nici nu există opţiunea să alegi dacă eşti firmă sau nu. De ce aş da eu un simplu cetăţean, doar curios, nişte bani aiurea?! Atunci când creierul meu îmi spune că există internet, wow chiar sunt pe el acum, şi pot afla cu ajutorul lui Gogu(sic) tot ce vreau şi tot ce am visat, procedura voastră de a face abonamente este complet nefezabilă. Înţelegeam dacă aveaţi un contract cu firmele de telefonie mobilă, şi dacă cineva era interesat de o lege anumită, să dea click pe un link la voi pe pagină care să-l dirijeze pe pagina de plată prin SMS. Adică trimite un SMS cu costul de X euro, depinzând de importanţa legii, şi face download la legea respectivă, sau poate intra în direct cu un avocat de la voi, la fel contra cost. Să spunem 10 euro ca să pot vorbi cu un avocat în direct maxim 40 de minute. Aceşti avocaţi pot fi din grupul dvs, care aderă la acest program de consultaţii verbale directe. Aşa că de la 1 august am înţeles că nu voi mai primi alerte pe e-mail. Nici o problemă că sunt alte site-uri care stau la cotitură să facă ele asta. Baftă, şi multe succesuri fără eşece(sic) în activitatea dvs.
Stimată doamnă, îmi pare rău ce vi s-a întâmplat, dar totul trebuie judecat în realiltatea noastră, nu în cea a sistemului. Doriţi să începeţi un "război" care vă va uza psihic şi material. Gândiţi logic. Rudele şi prietenii bănuiesc că vă cunosc suficient de bine ca să aibă deja o opinie despre ce fel e om sunteţi. Aşa că ce postează el pe internet va putea fi contracarat de către dumneavoastră. Făceţi-vă alte conturi pe internet şi activaţi verificarea prin telefon. În momentul când vă conectaţi, furnizorul serviciului accesat vă trimite un cod pe telefon, cu care puteţi intra în cont. Puteţi scrie nick-ul şi parola pe toate gardurile că nimeni nu poate accesa contul fără telefonul dumneavoastră. Nu înţeleg de ce dacă vă cunoşteaţi situaţia, nu aţi avut securizate conturile. Părerea mea sinceră este să terminaţi divorţul şi să vă vedeţi de viaţa dumneavoastră liniştită. Şi dacă cum spuneţi lucraţi în Germania, aţi văzut deja că ei au altă mentalitate despre viaţă şi pentru ei viaţa nu se termină la 50 de ani, precum în România. Asta la prostime bineînţeles. Şi încă ceva ca să vă amuzaţi un pic. Încercaţi să umpleţi două găleţi cu onoare şi reputaţie şi mergeţi la un supermarket să faceţi cumpărături pe ele. Şi la această naţie de români există o vorbă pe care din păcate vulgul o agreează: Domnul e domn şi în şanţ, doamna în şanţ e curvă. Nu veţi putea schimba mentalitatea acestui popor dumneavoastră. Dar dacă doriţi să vă bataţi prin justiţie şi credeţi că asta vă va da confortul psihic dorit, din partea mea puteţi merge şi la Haga. S-ar putea să câştigaţi totuşi ceva. Câţiva ani, chiar mulţi, spre un deces mai repede decât vă închipuiţi. Întrebaţi un medic şi veţi afla că omul moare cu atât mai repede cu cât îşi distruge psihicul mai repede. Toate cele bune.
Răspuns la discuția Indemnizatie somaj, restituire
Cursurile de calificare s-au făcut de regulă cu bani europeni. De aceea aţi şi primit acea "bursă" de fapt, nu era şomaj. Acum că stă DNA-ul pe toţi, pentru că nu au făcut cursurile, nici nu aveau de gând să le facă staţi liniştită, trebuiesc daţi banii înapoi. Ei sunt acoperiţi cu hârtii, dumneavoastră cu nimic. Numai un avocat vă poate scoate din belea. Dar există posibilitatea ca o prelungire a procesului să vă coste prestaţiile avocatului mai mult decât aveţi de dat înapoi.
Un lucru care poate bloca şi ultimul neuron. Logic şi real cititorul de contor de la apă, lumină, gaze, are un catastif la el. El trece indexul pe acel catastif. Acesta ajunge la serviciul facturare şi nişte fete sau băieţi introduc datele într-un calculator. Softul calculatorului face facturile şi le scoate automat, tot el, la imprimanta ataşată, care pune şi factura în plic automat. Nu le face nici o fiinţă vie aceste operaţiuni. Dar ceea ce am aflat este imposibil. Altul este clenciul şi nu spuneţi realitatea. Şi eu dacă mă duc la un pay point cu o factură veche şi plătesc 100.000 de euro la ea, banii îmi sunt luaţi bine mersi. Nu vine nimeni să-i refuze. Iarăşi o chestie ciudată. Ştiu că ei nu mai au casierii de încasat facturi. Nu are cine să-ţi ia banii prin birouri. Dar folosesc gazele în casă de 40 de ani, şi despre aşa ceva nu am auzit. Adică hoţii ăia de la gaze să refuze bani de la un client?! Mă îndoiesc de asta. De regulă, războiul dintre mafia capitalistă şi cetăţean, este câştigat în proporţie de 99,99% de primii.
Răspuns la discuția Eu reclam, eu vinovat
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă în 2015 în mileniul III, într-o ţară civilizată ai avut şi ţi-ai creat astfel de probleme, opinia mea fermă este că trăieşti de pomană. Şi până acum ai trăit de pomană. Dacă crezi în popi şi în Dumnezeu eşti pierdut ca fiinţă umană raţională. Acesta este purul adevăr logic pentru cine mai are creier. Ai ajuns să crezi că acolo sus în ceruri se află un individ cu barbă, atotputernic, care te urmăreşte ce faci, dacă greşeşti te bagă în iad şi dacă nu, te duce în rai. Întreabă-te un singur lucru, cum puii mei, o aşa fiinţă atotputernică, ca Dumnezeu, are doar o mică problemă pe care nu o poate rezolva. Nu se descurcă cu banii. Şi cere de la tine. Şi cine e prost îi dă.
Nu intra în hora hârtiilor că ai pus-o. Dacă nu are nici o persoană în anturajul ei care poate să te bată, cea mai bună soluţie este asta. Nu-i mai plăti nici un ban, schimbă încuietoarea de la uşă. Va fi nevoită să deschidă ea proces de evacuare în instanţă. Şi atunci plăteşti un avocat bun şi o ţi-i în procese cam doi-trei ani. Trebuie să demonstreze instanţei cu probe, ce cauţi în casa ei. Adică se va acuza singură. Asta numai în cazul în care nu are tovarăşi care pot să-ţi arunce mobila şi lucrurile în stradă şi să-ţi tragă şi o bătaie. Dacă faci altfel eşti copilul ploii.