avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Activitate gigel9105

Activitate gigel9105

Salut!
Am o întrebare. Credeți ca pot găsi un loc de munca în programare , gen sa am un salariu de minim 3500 lei net, cu un contract de un an sau ceva ...ideea e ca eu sunt la început cu programarea și doresc sa învăț, doar ca nu am timpul necesar pentru treaba asta fiind singurul care aduce bani în casa. Ceva gen intership sau practica plătită....eu motivat sunt doar ca nu am timpul necesar sa învăț și nici alta sursa de venit.
Sunt sofer de camion si acu ceva timp am lucrat in germania si in decursul a 3 ani am luat blitzuri in mod repetat pana la acumularea a 8 puncte .
Cand a venit hartia cu predarea permisului am plecat in romania. Aici a venit scrisoare de la guvern cum ca incepand cu data de 19.7.2019 mi se suspenda dreptul de a conduce pe teritoriul germaniei.
Ideea e ca nu a precizat pentru ce perioada.
Stiu ca pana la mpu pot sa trimit o cerere , dar nu stiu unde si cum trebuie sa arate cererea respectiva !
Ajutor va rog !
Salut!
Intenționez să cumpăr o casa cu 3700mp chiar in vecinătatea mea unde vreau sa fac o hală pentru vaci si una pentru depozitare hrana.
Ideea e ca sunt in sat nu la margine sau in afara...eu am mai avut oi acum 10 ani dar nu am avut plângeri la adresa mirosului.
Încă nu am o companie si am 27 de ani ...se poate sa accesez ceva fonduri pentru dezvoltare ?
Răspuns la discuția Cum pot face actele pe casa?
Multumesc frumos! Aveti idee cam cat ar dura succesiunea , tot procesul ?
Bună ziua!

Sunt intr-o situatie delicata si as vrea sa ma ajutati.
Este vorba despre casa in care locuiesc eu,vreau sa o trec pe numele meu. Casa este pe numele bunicilor, iara bunicul e decedat. Ei au 4 copii. In ce situatie si care ar fi demersurile si costurile pentru a face actele pe casa?
Buna seara !
As vrea sa stiu si eu la cate ore de munca am dreptul cinform legii in vigoare 448/2006.Tin sa mentionez ca fac parte din persoanele cu handicap accentuat.

Eu m-am uitat peste lege dar nu am vazut unde scrie la cate ore de munca am dreptul!

Multumesc anticipat !
Discuție Petitie
Buna ziua!
Am si eu nevoie de cateva informatii.
Cine se ocupa de firme sa le verifice deoarece as vrea sa fac o petitie catre ei.
De curand m-am lasat de servici din cauza patronilor,care nu si-a respectat contractul sub nici un fel + ca mai au si alte nereguli si as cam vrea sa ii bag la fund!
Astept raspunsuri.
Multumesc anticipat!
Salut!
De ceva timp muncesc la o firma si acum am lovit masina pe care lucram si ma gandesc sa o achizitionez eu doar ca nu se merita sa o inmatriculez ca e tico si taxa e mare.
Cineva mi-a zis sa o iau sa o trec in evidenta la primarie si sa o trec in fiscal la mie iar masina sa ramana doar cu numele de firma. (ceva de genu)
Lamuritima!!
Buna ziua !
Lucrez la o firma care are in prorpietate un tico pe care as vrea sa il achizitionez , problema e cum sa fac sa ies mai ieftin cu inmatricularea,cineva mia zis ceva de fiscal ...nu mai stiu de ce a mai zis...
Răspuns la discuția Indemnizatie handicap
Deci asta inseamna ca pot lucra cu contract de munca fulltime fara sa ma deranjeze vreun pic.Adica o sa am Venituri salariale + venituri indemnizatie,tinand cont ca am indemnizatie gradul 2.

Mersi anticipat.