Buna ziua,
pai asa cum a spus si @dolimp, nu aveti deschisa aceasta cale, a recursului in interesul legii, deci nu va foloseste la nimic un model de recurs in interesul legii.
Puteti sa va folositi de caile extraordinare de atac prevazute de lege si pe care aveti dreptul sa le utilizati (recurs,contestatie in anulare sau revizuire). Cu privire la recurs, trebuie vazut daca speta se preteaza la un recurs (adica daca potrivit normelor procedurale aveti dreptul sa promovati recurs).
Orice cale extraordinara de atac ati utiliza, nu exista un model standard pentru aceasta, deoarece dvs. invocati anumite aspecte legate de cauza deja judecata de instante, deci expunerea de motive este particulara spetei dvs.
Buna ziua,
ce doriti sa aflati/ sa afle instanta in urma administrarii expertizei contabile?
Presupun ca nu ati solicitat automat expertiza, ci ati gandit initial ca v-ar fi de ajutor. Deci pentru a va putea ajuta cu niste obiective, spuneti-ne ce anume doriti sa fie clarificat prin expertiza.
In alta ordine de idei, din experienta proprie va spun ca in dosare avand ca obiect anulare clauze abuzive, daca expertiza contabila este solicitata doar pentru a fi efectuate niste calcule matematice simple, instantele de judecata resping aceasta proba ca nefiind utila cauzei.
Cand a fost semnat contractul? Este inregistrat la administratia financiara?
Buna ziua,
nu, nu ati fost nedreptatit. Practica judiciara este in sensul in care se resping cererile de nulitate a contractului pentru un pret foarte mic, daca se dovedeste ca ambele parti au stabilit in mod voluntar acel pret mic. Daca atat vanzatorul cat si cumparatorul au avut reprezentarea faptelor lor la momentul incheierii contractului, atunci nu poate fi retinuta o cauza de nulitate pretul derizoriu.
Poate ar fi fost mai indicat sa mergeti pe alte cauze de desfiintare a contractului si nu pe nulitate.
Fintoc este numele judecatorului care a amanat pronuntarea, nu este un termen juridic.
Se mai poate face, dar pentru alte motive legate de executarea silita si cu respectarea termenului instituit de lege.
Partea interesata are dreptul sa faca apel. In cazul dvs., partea interesata este politia, care a pierdut in fond. Deci da, este corect.
Informatiile sunt cam putine, dar din ce spuneti dvs. pare sa nu fie incidenta prescriptia.
Buna ziua,
pai nu prea stim la ce sa va raspundem. Ca ne-ati povestit intreg istoricul litigiilor cu bunica si nu am inteles clar ce doriti sa stiti.
Ce credem noi ca s-ar intampla cu procesul de evacuare?
De ce a sesizat avocata ICCJ? - asta am vrea si noi sa stim :)
Daca sunteti sau nu proprietar?
Lamuriti-ne ca sa putem sa va raspundem.
Buna ziua,
ultima zi de depunere a fost 28.10.2016, nu 27.10, deoarece calculul termenelor se face pe zile libere, neintrand in calcul ziua cand incepe termenul si ziua cand se sfarseste acel termen (conform textului mai sus aratat).
In aceste conditii, nu cred ca se poate avea in vedere respingerea cererii ca tardiv introdusa.