avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Activitate AlexandruDumitruSandu

Activitate AlexandruDumitruSandu

Bună ziua!
In data de 25 martie 2024,am primit un mesaj din partea rudelor ,ce locuiesc în București,acolo unde domiciliez,eu fiind momentan in afara României. Acest mesaj era din partea firmei KRUK, prin care din titlul,,Stimate client...." consider că sânt deja în postura de impricinuit,deoarece eu nu sânt clientul lor. In continuare se specifica că le sânt dator cu 858.19 lei și s-au deschis un litigiu pe rolul Jud. Sector 2 ,in vederea obținerii titlului executoriu etc,etc.
Datoria este conf.Contract Nr .. .semnat de mine cu ORANGE ROMANIA S.A. în data de 24.02.2020 !!! Deci după mai mult de 4 ani Orange mă găsește pe mine ce nu am avut DECÂT CARTELE DE 5 € cumpărate când stăteam în țară,iar în data de 24.02.2020 eram plecat din România și Pandemia m-a blocat în altă țară.
Concluzia mea este că CINEVA a făcut un contract iar eu mă aflu în situația unuia ce are datele de C.I. furate
Ce căi am de a rezolva această problemă,nefiind în țară și fără a cheltui mii de lei spre a mă prezenta unor organe de urmărire penală cu pașaportul ce-mi este singura dovadă că la acea dată nu aveam cum semna un contract.
Vă mulțumesc!
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Drept de uzufruct viager
Dă dreptul persoanei înscrise de către proprietar,de a beneficia de toate drepturile asupra locuinței,pe toată durata vieții
Daca sant parte vătămata si dau o declarație unui organ de urmarire penală( subcomisar) avand mari indoieli asupra corectitudinei acestuia,in ceeace a scris el , dar semnez declarația fara a o parcurge de citit,fiind inteligent manipulat de acesta.Solicit o copiec,dar sant refuzat .Fac cerere la primul procuror și nu primesc nici-un raspuns, ce cale legală am ca sa inteleg că in Romania transparența este chiar transparență..Va multumesc
Buna ziua
Sant o persoana in vârstă ce am primit o anume educația , minciuna, excrocheria nefăcînd parte din lumea inconjuratoare.Acest lucru m-a determinat să ajut in repetate randuri un amic din țară, eu locuind timp de 34 de ani in străinătate. Câțiva ani l-am ajutat cu sume mici, lunare, apoi l-am imprumutat cu 30.000 de dolari.Am incheiat pentru acest imprumut o Conventie de mână scrisă de el și semnată de amândoi.Datele de primire a sumelor si modalitatea prin care i-a primit , (specificarea sumei de $ 10.000 primita prin intermediul unei terțe persoane constituind dupa parerea mea piesa de baza), este trecut clar in acest inscris din data de 31 ianuarie 2005, data importantă in viziunea mea.
Cu banii mei ,ridica un mini motel pe litoral și cauta să mă atragă pentru alte sume de bani.Imi face promisiunea de a împărți câștigul din inchirierea clădirii,apoi tot prin inscris de mână dat in fața avocatei ce ma reprezenta la somarea de a-mi restitui cei 30.000 sant santajat.Am e-mailul avocatei mele in care aceasta imi cere să cedez la cerințele datornicului si să trimit recunoasterea datoriei de numai 20.000, altfel acesta nu-mi dă nimic!!. Posed de la acesta, o altă intelegere scrisa și semnată de noi, prin care acesta imi propune și eu accept jumatate din imobilul evaluat de el la 60.000 dolari promițând ca-mi face acte de proprietar pe1/2 din imobil.In 2014 imi da după ce el vinde fără să stiu circa $ 20.000, promițând ca-mi dă si restul. Face însă iar un inscris de mână in care mă obliga să declar că am primit intreaga sumă de 30.000.Toate aceste declaratii făcute, ulterior celei din 31 ianuarie 2005 reflecta clar că a dorit să se acopere de dovezi că a returnat cei 30.000 , dar de fapt contrazit total prima facuta.In anul 2017 apelez la procuratură si dau o declarație unui subcomisar ce cauta să ma intimideze, spunandu-mi ca primele sume trimise lunar ( pentru care aveam chitantele WU cu date clare) nu intră in discutie fiind cadouri( sic) din partea mea.Imi spune acest subcomisar ( voalat) ca nu am șanse de recuperat banii.Sant enervat și semnez declarația dată de mine dar scrisă de el fara a o citi crezand că primesc un exemplar Cruntă dezamagire, deoarece am fost refuzat.Fac cerere catre primul procurar să vad ce este scris in declarația mea. Astept din noiembrie 2019 si nu am primit nimic.Pot afla dacă este legal sa primesc copia declarației mele.
Va multumesc de înțelegere. Multă sănătate!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimată doamnă gi- jane 2
Sper să ajungă la dstra mesajul meu de mulțumire.Va stimez, urmare a raspunsurilor ce le dați tuturor năpăstuiților, clare , la subiect si mai ales corecte
Bună ziua
Am o nelămurire legată de decesul unei cunoștințe și imposibilitatea soției lui de a dobândi ceva din tot ceeace au agonisit intr-o viață.Ea a muncit in străinătate, el a ramas in Romania.Ea a trimis sume importante soțului, pentru terminarea unui imobil facut in perioada casatoriei.In anul 2007 au divorțat amiabil,in scopul dobandirii cetățeniei de catre soție, aceasta aducand și una din cele doua fete ca să locuiască in strainatate cu ea.Dupa dobandirea cetățeniei, soția cunoștinței mele nu a facut partaj cu cu fostul soț și chiar se recasatoreste cu el in 2021 , dar el decedeaza de curând. Fata adusa de mamă in străinătate cu mult chin și cheltuiala, acum o amenință cu deposedare totala de munca ei alături de decedat.Exista un termen de partaj a sotilor ,atunci cand ei au facut divortul ca sa poată sa-si ajute copiii?
Va multumesc pentru raspunsuri in spiritul legii!
Sănătate si un an mai bun pe 2022!
Eu stiam ca o mașină ( mai ales dacă consumă ulei) trebuie să primească ulei in funcție de km. parcurși , nicidecum funcție de zilele ( două luni! ?) când poate merge mii de km.
Chiar av.penalist s-a recomandat cel angajat prin contract, ce trebuia să urmareasca dosarul penal pe parcursul anului 2019.Intelegerea prevedea să fiu înștiințat lunar de desfășurare cercetării.Penala s-a facut cererea, ca urmare a : 1.) Unui act cu semnatura falsă prin care debitorul a cautat sa scada suma de 10.000 dolari. 2) A incercarii de a scădea aceasta sumă prin santajarea mea, adică eu sa-i dau declarații că el mi-a dat acesti 10.000, dar trimitandu-i unei alte persoane și nu mie direct.Acest lucru l-am aratat procuraturii, existând ,, Intelegerea "semnată de mine creditor si de el debitor, scrisă si concepută de el . 3) Existand la dosar actul sub semnatura in care el propune si eu accept, ca datoria de 30.000 dolari, urmare a incapacității lui de plată să se schimbe in 1/2 din imobilul pentru care a cerut el banii, jumatate ce-mi revine si pentru care imi face acte!!!!Promisiune mincinoasă ,el văzând imobilul , incasand toți banii iar mie dandu-mi $20.000 in anul 2014 cu promisiunea ca-mi mai dă....Probleme grave, nesancționate de niște organe de urmarire penală, ce mi-au aratat pe parcursul declarației ce am dat-o, că vor să reducă cât mai mult din chitanțele sumelor date de mine debitorului.S-a facut chiar incercare de intimidare asupra mea pe parcursul declaratiei pe care am dat-o.Pentru aceste motive ( și încă altele) doresc sa citesc CE AM DECLARAT EU IN 2018 organului de urmarire penală ȘI CE A SCRIS EL.
Va multumesc pentru înțelegere.
Cu stimă
In plangerea penală este redata situația de înșelăciune.Am dar 30.000 $, in 2004 suma recunoscuta. prin inscris sub semnătură privata in 2005 ocazie in care cel ce a primit banii, stiind ca nu îi poate returna, propune si eu accept conf. acelui inscris să primesc 1/2 din imobilul pentru care ceruse imprumutul.Propune ca ulterior sa-mi facă si acte( lucru ce nu-l duce la indeplinire niciodată). Face acte numai pe numele lui, apoi il vinde in 2014 si-mi dă 20.000 dolari!!!!
Am avut contract cu o d-na avocat ce primea jumatate din ce recupera.A facut plangerea penala( buna dupa parerea mea) dar a.... disparut!
Am avut contract cu-n domn avocat ce a primit 1/2 din bani specificand ca la sfarsitul anului 2019 primeste cealaltă jumatate promițând ca lunar mă tine la curent cu mersul plangerii.Nu am primit nimic lunar, mai mult procurorul a dat soluția in iunie 2019( spunând ca am fost înștiințat prin e-mail, lucru neadevărat( nici la domiciliul meu din Bucuresti nu a sosit ceva scris) nici dl avocat nu a primit nimic.In noiembrie 2019 , am contactat pe dl avocat ce m-a intrebat dacă facem un nou contract pentru 2020.Eu am cerut date asupra dosarului iar dansul mi-a trimis decizia procurorului de N.U.P. ce era de cateva luni datată!!!!
Nici vorba de Covid care să ingreuneze situația