Ma ajuta cineva, ca am probleme foarte grave. Situatia este cam asa: Am un proces la Curtea de Apel Bacau cu termen la data de 25.3.2025. Cerere pentru ajutor judiciar nu am mai facut deoarece nici nu am bani si nici situatia si sanatatea nu imi permit sa ma duc pe la primarie sa scot adeverinte iar daca fac cerere se amana iar termenul si nu vreau asta. Am primit acasa o citatie in care imi spune sa fac o cerere precizatoare in care sa arat, sub sanctiunea suspendarii judecatii - obiectul concret al actiunii si temeiul juridic concret (art... alin....) din H.G. nr. 557/2016. Ce inseamna obiectul concret al actiunii? E ceva ce tine de incadrarea procesului sau despre problema efectiva pentru care dau eu in judecata? Am facut cererea de chemare in judecata si am scris tot ce trebuie acolo. Am omis eu ceva sau se fac ei din nou ca nu vad si ca nu inteleg? Am mai avut procese la ei si nu mi sa facut dreptate dar vreau macar ca totul din partea mea sa fie facut cum trebuie. Procesul e acesta
[ link extern ]