avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate Florian Turlete

Activitate Florian Turlete

Buna ziua,
Acesta decizie, trebuie sa contina ( de regula la sfarsitul textului ) calea de atac si institutia la care se depune contestatia.
Contestatia in sine, trebuie sa contina atât elemente de drept ( cod de procedura fiscala ) cat si elemente de fapt ( situatia de fapt si nemultumirea dumneavoastră ).
Eu cred, ca daca anexati contestatiei, un cazier fiscal, chiar si un certificat de atestare fiscală al administratorului, prin care sa demonstrati faptul ca sunteti un bun contribuabil, poate schimbă decizia.
Daca o societate nu este platitoare de TVA, nu factureza TVA, prin urmare a doua societate nu plateste TVA pentru ca nu are ce deduce.
Contestatia la executare nu opreste executarea, ci numai suspendarea provizorie a executarii( o cerere separata ).
Astfel:
- dv. ati formulat o cerere de contestatie la executare, acesta actiune nu opreste executarea. De regula termenul care se acorda este destul de lung.
- cu certificatul de grefa formulati o cerere de suspendare provizorie a executarii silite ( care are un statut de ordonanta pesedintiala - se judeca in regim de urgenta ). Atentie se va plati o cautiune ( de regula 10% din debit). Daca vi se solutioneaza favorabil aceasta cerere, atunci, executarea se va opri pana la judecarea contestatiei la executare.
Daca titlul care sta la baza executarii nu este o hotarare judecatoreasca, in cadrul contestatiei la executare puteti aduce si argumente de fond.
Va beneficia de toate drepturile, inclusiv la dreptul de C.O.
Răspuns la discuția societate in dizolvare
In vederea lichidarii va trebui sa intocmiti un bilant de lichidare, din actele contabile are sa reiasa toate debitele care vor trebui platite si bineinteles un raport de distribuire a bunurilor ramase in urma lichidarii.
Imputernicirea este data de persoana juridica, prin urmare, schimbarea denumirii nu influenteaza in niciun fel activitatea firmei. Imputernicirea ramane valabila, dar trebuie sa vaceti dovada faptului ca firma si-a schimbat denumirea.
Concluzie: faceti o alta inputernicire, cred ca este mai simplu.
Răspuns la discuția evacuare
Dca reclamanta are pretentii cu privire la investitiil efacute inainte de cumparare, parata are posibilitatea de a chema in garantie vanzatorul. Simplu.
Toate actele se depun la ORC de la sediu actual, inclusiv mapa pentru sediu.
Aceste hotarari sunt irevocabile, primiti hotararea si predati permisul.
DA.