avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1926 soluții astăzi
Forum Activitate Mănescu Eugenia

Activitate Mănescu Eugenia

Buna ziua.Am avut un CAR in 2007.Am ramas cu o mica restanta de care practic am uitat.In 2014 am primit de la executor o decizie a judecatoriei precum ca executorul poate face poprirea.Aceasta instiintare nu are nici o stampila de la judecatorie.Are doar stampile multe ale executorului.Este valabil acest act? cum pot proceda? multumesc .
Discuție cununie civila
Buna,doresc să întreb dacă este valabilă mutație flotant care se poate face doar înainte cu o zi de depunerea actelor pentru cununie ,avind in vedere că fata nu este in Romania și nu are mutație in localitatea unde se afla locația aleasă de ea.Multumesc
Buna ziua Am facut un CAR in 2007.Nu l.am achitat integral .A ramas o suma mica de achitat ,de care sincer am uitat si nici nu am mai primit nici un semn de la acea institutie .In 2014 au primit girantii o hirtie de la executor prin care au fost anuntati ca se face poprire pentru o suma anume.A fost o hotarire judecatoreasca prin care se cerea suma de 33,5 mil.lei.Girsntul a achitat aceasta suma ca sa fie dosarul inchis.In decembrie 2018 girantul a primit alta hirtie prin care se cerea revenirea la poprire .Suma este de 11 .ooo lei.Enorm de mult.Intrebarea mea este.E legal sa faca executorul asa ceva? Specific ca eu nu am fost anuntata de acest lucru ,desi sint titulara.Multumesc.

Verisoara mea a trait 18 ani cu un barbat care a murit in accident.El are urmasi care acum vor impartirea averii.Intrebarea mea este:Ea nu are nici un drept daca apartamentul in care au stat este pe numele lui?Precizez ca au facut impreuna totul ,dar apartamentul este pe numele lui.Multumesc.
Răspuns la discuția Card credit
Buna ziua.In legatura cu cardul de credir sin 2008 ,executorul a retras din contul nostru din banca 700 lei in 2016.Noi neachitind nici un ban din 2011.Deci am fost trecuti la executor de la care dupa suma retrasa ,executorul nu a mai dat nici un semb

Company Advising a scris:

In principiu se prescrie dreptul creditorului de a solicita executarea silita. Dar pana nu se studiaza documentele e greu de spus. Sunteti in executare silita? Sau ati primit somatie de la executor?


Buna ziua,multumesc avocatilor de raspunsul primit.Aș dorii sa specific un lucru.Sora mea a fost casatorita ce cetatean german.Contracutul a fost semnat de ambii soti.Daca el a murit ,sora mea trebuie sa faca succesiunea in Rominia dar intrebarea mea este,are nevoie de semnatura suririi lui ,sau de prezenta ei la succesiune? apoi vrem sa stim daca succesiunea se poate face doar la notar fara alte implicatii.Va multumesc.
Buna ziua.Daca sora mea are contract de vinzare cumparare semnat si de sot ,deci este pe ambii soti.El a murit de 24 ani.Acum ea vrea sa vinda casa.Inainte de adta trebuie sa faca succesiunea?Daca da ,cam cit costa avind in vedere ca nu a facut.o la termen.Multumesc
Discuție Card de credit
Am trimis spre dv .o întrebare în ceia ce privește cardul de credit făcut la o banca in 2008 Nu am reușit să.l achit în întregime.Din 2016 cînd am mai achitat ceva din suma nu am mai primit nimic de la banca.Intrebarea mea este : se poate prescrie datoria? Dacă da după cît timp.Multumesc.
Discuție Card credit
Un card de credit făcut în 2008 și neachitata in totalitate se prescrie? Nu am mai achitat nimic din 2016 și nici nu am mai primit nimic de la banca.Multumesc.
Discuție Card de credit
Suma retrasa și neachitata integral se prescrie? Precizez că acest card a fost făcut în 2008 și din 2016 nu am mai primit nici o sesizare de la banca