avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Activitate MarkKase777

Activitate MarkKase777

Răspuns la discuția Parintii ma dau afara din casa
Nu te baza pe neica nimeni gen (prietenul meu),la doar 16 ani.Asculta-ți părinții!!!!

serban.darius95 a scris:

Buna ziua. Am 16 ani, locuiesc in jud Brasov si am un prieten din jud. Alba. Vreau sa merg sa ma vad cu el o data pe luna, si mama mea ma ameninta ca ma da afara din casa. Fiind minora are dreptul sa ma dea afara din casa?

Răspuns la discuția Permis suspendat
Va asteapta un dosar penal care va duce la anularea permisului de conducere.

Gabi oancea a scris:

Am fost depistat în trafic conducând autovehicul nr roși expirate si alcoolemie de 0.34 in etilotest am fost la parchet si mi sa spus sa astept acasă raspunsul de explicat că am permis obținut în franța ce mă puteti sfătui. Multumesc


Răspuns la discuția Termen procuror
Buna ziua.Avocatul dumnv poate cere prim procurorului,schimbarea procurorului de caz.

Andreea gri a scris:

Tatăl meu a avut un accident rutier a fost lovit pe trecerea de pietoni
Din 2017 de cand sa intamplat nu am ajuns la instanța de judecata.
Sa ținut dosarul la polițe motive nejustificate, iar acum la începutul luni decembrie 2019 se tine la procuror sa faca rechizitoriu se ne poate trimite in judecata.
Intrebarea mea este , ce termen are procurorul sa isi faca rechizitoriu sa ne trimita in instanta?
Multumesc

Răspuns la discuția Permis suspendat pe 1 an
Aveti șanse destul de mari,sa mergeți la pușcărie.In mod sigur a-ti avut o condamnare cu suspendare.Va recomand un avocat.

Bydy a scris:

Daca am avut dreptul interzis pe un an de a conduce si am fost prins la volan ce se poate intampla in instanta?

Răspuns la discuția 0,45 in aerul expirat
Domnule daca doriti rezultatul probelor,trebuie să platiti la poliție care se ocupă de dosarul dumnv rezultatul acestora.In maxim 1 luna de zile aveti rezultatul probelor la dosar.Nu vreau sa va dezamagesc dar urmeaza un dosar penal pentru dumnv.Angajati un avocat.Multa bafta!!!!

Sebastian10 a scris:

In data de 07.01.2020, ora 1:35 un echipaj de poliție s a pus la semafor lângă mine, acesta având culoare roșie, mi au făcut semn sa deschid geamul și sa trag mai in fata pe dreapta. Aceștia mi au pus etilotestul și a ieșit 0,45 in aerul expirat. Am lăsat mașina și cealaltă persona de era cu mine acolo și am mers la INML, pentru a mi se recolta probe biologice,nu am opus nici un fel de rezistența.
Mi au luat 2 probe de sânge la un interval de o ora. După ce mi au luat prima proba, am băut in jur de 1,5l de apa.
Întrebarea mea este care sunt șansele sa îmi iasă sub 0,80 in sânge, pentru ca stiu ca se înmulțește cu 2, am 1,72, in jur de 64 de kg. Am băut in jur de 1,5l de bere începusem sa beau cam de pe la ora 20:00 in data de 06.01.2020 ( am rost oprit in data de 07.01.2020) iar pe la ora 23:00 m am oprit, țin sa precizez ca de dimineata de când m am trezit pana in momentul in care m a oprit poliția, nu am mâncat nimic.
A fost o prostie sa ma urc la volan și merit sa fiu pedepsit, doresc un răspuns din partea celor care au mai trecut prin situației mea, dacă se poate.
As dori sa stiu care sunt șansele sa iasă sub 0,80 și cât timp trebuie sa aștept pana vin rezultatele la sânge. Un polițist mi a spus ca trebuie sa aștept 5-6 luni.
As putea face ceva pentru a grăbi durata probelor biologice ?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Domnule Marian,nu trebuie să va speriati foarte tare.Am sa va precizez in mare urmările.Urmeaza un proces penal cu condamnarea dumitale.Permisul de conducere va fi anulat.

runceanu marian damian a scris:

Am condus an 24 nov 2019 auto dupa ce am baut...alcolemie 1.04 etilotest....nu am facut accident nu am. antecedente. Am cooperat politicos.. M.a ambolnavit gandul la ce ma asteapta ...pe de alta parte am si o situatie financiara proasta

Răspuns la discuția Suspendare permis
Te sfătuiesc să nu conduci .Dosar penal 100%.Asa cum ai asteptat o lună mai așteaptă câteva zile.

SimoSG a scris:

Buna seara. In data de 25.11.2019 mi s-a suspendat permisul, iar eu teoretic din data de 25.12.2019 ar trebui sa merg sa ridic permisul, insa pana in data de 30.12.2019 nu pot deoarece nu este deschis. Care sunt consecințele daca as conduce? In baza de data a lor apar cu permisul suspendat pana merg sa il ridic, sau se actualizează automat? Daca conduc iau amenda contravenționala pentru lipsa permisului, sau dosar penal?

Răspuns la discuția Anulare permis
Asa trebuie sa procedati și în instanta.Recunoasteti ca a-ti consumat alcool in fata procurorului.Va sfătuiesc să va recunoașteți faptele pentru a primi o condamnare cât mai mică-100% această va fi cu suspendare.Permisul dumnv va fi anulat.Asa cum va sfătuit și domnul avocat mergeți la poliție și aflați stadiul dosarului.

marin744 a scris:

Noiembrie 2016/beat la volan/0.92 etilotest/2.40 sange.
Nu am antecedente rutiere penale.
Nu am refuzat testele.
Nu am fost chemat in instanta.
Nu imi permit avocat
Cercetat in baza articolului 336 alin 1 cu specificatia ca nu mai am dreptul sa conduc,pana la finalizarea dosarului penal (conform procesului-verbal) .
Nu stiu cat mai am de asteptat si nu stiu unde m-as incadra cu fapta mea(stiu ca este de la 1-5
ani).
Orice sfat ar fi binevenit,dar problema reala...este aceasta perioada de asteptare (3 ani).
Banuiesc ca eram citat,daca se judeca acest caz.

Daca mai dureaza vreun an sau doi pana voi fi citat...plus sentinta...

Multumesc

Răspuns la discuția Dovada pentru permis
Nu se poate.Trebuie mers la parchetul unde aveti domiciliul pentru prelungirea acesteia.

Tudorel12 a scris:

Cum pot obține o dovadă pt permis daca nu sunt in localitate

Răspuns la discuția Contract orange!
Ati semnat un contract cu cei de la orange.Cititi acest contract și veți afla ca au dreptate.O copie a contractului o aveti dmnv.

Groza firuta a scris:

Buna seara.am cumparat un telefon alcatel 2019 senior ,cu taste, pt.mama mea care are 81ani. S-a facut cu prelungire de contract pe doi ani.nu m-ar fi deranjat nimic,daca telefonul s-ar fi dovedit a fi util,usor de utilizat. Trebuie să apeși de 4(patru)ori pe tasta ca sa se formeze apelul...Ii mai tremură mana ,se descurcă greu.am fost la cei de la orange,l-au trimis la ,,reparat,pe motiv că reclam ca meniul este greoi pt seniori.a venit la fel! Nu am păstrat cutia,și nu poate sa-l ia innapoi;Am cerut rezilierea contractului,dar imi cer cam250 euro.este normal? Pot face ceva? Multumesc.