avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Activitate stefan5747

Activitate stefan5747

Salut,pot sa inmatriculez o masina pe numele unui minor de 15 ani? si sa fac si asigurare pe numele lui?
Salut, vreau sa ma programez la examenul auto proba teoretica, si cand intru pr drpciv trebuie sa introduc numar/cod unic de înregistrare, ce înseamnă asta mai exact?


salut, are ceva daca nu înregistrez in registrul de încasări si plati( nici la cheltuie deductibile) comisioanele bancare? ( cele de 0,58 din transferuri de ex ) , am cont separat pt pfa nu este acelasi cu cel personal
bonul de consum se face o data pt toata lucrarea ? chiar daca folosesc materiale cumparate in 2 luni in zile diferite?
salut, ce se poate intampla daca acum cateva zile mi a fost suspendat certificatul de inmatriculare de către rar si politie din cauza tobei de eșapament, si acum daca ma deplasez cu masina ce se poate intampla? risc doar o amenda? sau dosar penal?
salut, din ce stiu contractele de prestării servicii încheiate cu persoane juridice străine trebuie înregistrate la anaf, dar acum întrebarea mea este, daca eu am încheiat un contract cu o persoana născuta in germania dar acesta are firma si sediul inregistrat in romania, trebuie inregistrat la anaf contractul?
salut, pe contractul de prest servicii, este obligatoriu sa se precizeze suma care fa fii plătită de beneficiar? sau scriu pe contract ca suma va fii precizata in deviz si facturi?
Discuție Nir pentru pfa
CARE ESTE DIFERENTA DINTRE NIR GLOBAL VALORIC SI NIR CANTITATIV VALORIC
Trebuie borderou de achizitii la pfa?
Răspuns la discuția Factura de avans


george-neagu a scris:

La terminarea lucrării dar nu mai târziu de 15 a lunii următoare.

deci nu mai tarziu de 15 a lunii următoare dupa ce am facut factura de avans sau nu mai tarziu de 15 a lunii următoare dupa ce am terminat toata lucrarea?