avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate cristinascripa

Activitate cristinascripa

Răspuns la discuția drepturi salariale in faliment
Pentru drepturile salariale inscrierea la masa credala se face automat. Totusi pentru linistea dvs. puteti depune o cerere de inscriere. Legea nu interzice acest lucru.
Reveniti cu cerere de executare silita la executorul judecatoresc. In caz contrar riscati sa se perime chiar executarea inceputa.


Răspuns la discuția COPIL NASCUT DUPA DIVORT
De ce nu cititi si alte mesaje? Aceasta problema a fost si este mult discutata. Acordul poate fi obtinut pe cale judecatoreasca.
Av. Scripa
Daca ati facut plangere pentru abandon de familie va trebui sa plateasca sumele datorate cu titlu de pensie de intretinere. In caz contrar va face inchisoare. Pensia datorata se va calcula la nivelul stabilit prin hotararea judecatoreasca cat timp nu solicita instantei reducerea ei. Av. Scripa
Nu este obligatoriu ca paratul unui proces sa se prezinte la judecata. Este obligatoriu insa ca acesta sa aibe cunostinta de judecarea acestui proces. De aceea este indicat sa aveti un avocat angajat, pentru ca in astfel de situatii procedura de citare este greu de realizat si din aceasta cauza procesul poate dura mult mai mult, ceea ce devine neplacut. Pentru alte amanunte ma puteti contacta si la cristinascripa@yahoo.com
Puteti obtine acest acord pe cale judecatoreasca , daca puteti dovedi ca minora v-a fost incredintata si ca este in interesul acesteia sa faca aceasta calatorie. Pentru alte amanunte ma puteti contacta si la cristinascripa@yahoo.com
Printr-o incheiere de rectificare data de organul emitent al actului de proprietate
Răspuns la discuția Recunoastere certificat casatorie
Un act emis de autoritatile romane se apostileaza pentru a fi valabile in tarile membre ale conventiei. In situatia dvs derpinde unde anume doriti sa folositi certificatul de casatorie.
Raspunsul il puteti gasi doar in clauzele contractului de asigurare.
Răspuns la discuția divort?
Situatia nu este deloc simpla si nu poate fi rezolvata doar cu sfaturi juridice. Cel mai indicat ar fi ca prietena sau parintii acesteia sa ia legatura cu un avocat pentru a gasi o rezolvare. Situatia nu este de nerezolvat. Av.C.S.