avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Activitate ANDREEA ZAHARIA

Activitate ANDREEA ZAHARIA

Răspuns la discuția Programare in instanta
cred ca este o eroare. nu cred sa se dea termen la un an de zile.
Răspuns la discuția Instrainare mostenire
daca unul din comostenitori vinde un bun aflat in indiviziune se pune in primul rand problema daca a vandut cota indiviza sau un bun in materialitatea lui. daca si-a vandut cota indiviza nimic nu il impiedica pe un mostenitor sa faca acest lucru. Daca insa motenitorul a vandut un bun in materialitatea aceasta vanzare poate fi desfiintata in procesul de partaj, daca acel teren nu cade in lotul celui care l-a vandut. Daca acel imobil cade in lotul mostenitorului vanzator vanzarea se considera valabila, daca nu, se desfiinteaza ca si cum nu ar fi fost facuta niciodata.

av Zaharia Andreea
Terenurile aflate in folosinta aferent fiecarui apartament trebuie trecut in proprietate prin ordinul prefectului. Apoi luati legatura cu un notar si prin prezenta tuturor in fata notarului se pot vinde imobilele.
Răspuns la discuția detector de radar
Inca mai sunt permise. D-nii politisti insa se chinuie de mult sa schimbe legislatia si sa le scoata in afara legii
Răspuns la discuția recuperare permis suspendat
Cel mai indicat este sa mergeti la Bihor la judecatorie sa va interesati daca ati avut dosar penal si daca ati fost condamnat. Si la parchet sa vedeti daca nu cumva s-a dat o solutie acolo.
E posibil sa va fi citat si sa fi gresit adresa, sau cine stie de ce nu ati primit instiintare.
Luati legatura cu un avocat ca este posibil sa fie vorba de o cale extraordinara de atac.
Răspuns la discuția Citatie la rutiera
Daca nu au fost victime care sa aiba zilele de ingrijiri medicale prevazute de c.penal nu poate fi intocmit dosar penal. In ceea ce priveste chemarea la politie verbal nu are relevanta. In mod procedural trebuie sa te citeze legal, cu 5 zile inainte si apoi daca nu te prezinti ar putea fi vorba de o amenda contraventionala. Insa cel mai bine este sa te duci, caci partea cealalta poate declara ce vrea si sa iti faca situatia mai grea.
Răspuns la discuția sarcina - somaj
Exista posibilitatea aceasta , insa daca se va intampla acest lucru va fi necesar sa contestati in instanta si aveti toate sansele sa castigati. Astfel va fi obligat sa va reangajeze pe postul avut si prin urmare veti beneficia de concediul de maternitate.
Răspuns la discuția Multe intrebari fara raspuns !
Stati linistita ca nu va poate da afara. Penrtru desfacerea contractului de munca pe lipsa de la serviciu o singura zi nu este de ajuns. Mai mult decat atat nu va poate desface contractul de munca cat sunteti in concediu medical.
In schimb puteti avea probleme cand va intoarceti la servici, si sa va sicaneze. Daca va desface contractul de munca puteti contesta si aveti toate sansele sa castigati.
Răspuns la discuția Taxa pentru radiodifuziune (?
Conform legii din pacate da. Exceptia de neconstitutionalitate a fost respinsa.

:offtopic: Puteti edita mesajele anterioare in loc sa postati mesaje consecutive. Va rog sa cititi regulamentul de postare, are multe reguli la care chiar tinem, inclusiv aceasta.
In principiu nu. Insa exista si exceptii in sensul ca ati fost constransa, sau pe fondul unei tulburari psihice. Dar trebuie demonstrat acest fapt..