Buna seara!
Va rog, daca se poate, sa-mi indicati pe ce motive se poate baza o plangere impotriva unei incheieri de inscriere in cartea funciara a unei somatii. Eventual, daca aveti un asemenea model, m-ar ajuta enorm.
Va multumesc anticipat!
Buna seara!
Va rog, daca se poate, sa-mi indicati pe ce motive se poate baza o plangere impotriva unei incheieri de inscriere in cartea funciara a unei somatii. Eventual, daca aveti un asemenea model, m-ar ajuta enorm.
Va multumesc anticipat!
Cine este implicat in litigiul pt apartament? Tatal detinea apartamentul inainte de casatorie?
Nu stiu cat de viabila este solutia cu vanzarea catre matusa, deoarece aceasta poate ca nu are bani sa-l cumpere. Atunci, ce se intampla? In legatura cu vanzarea catre un tert, nu va merge cu drept de abitatie, iar matusa sau mama dvs nu stiu in ce masura sunt de acord sa o ia pe bunica sa locuiasca la ele in casa. E spinoasa problema. Cel mai bine, doar daca valoarea sentimentala nu este mare, dupa dezbaterea mostenirii, sa se procedeze la vanzarea apartamentului si impartirea banilor.
Recomand sa treceti valoarea reala in antecontract. Astfel, sunteti la adapost de o eventuala situatie expusa mai sus de colega Lorela.
Eu inteleg ca exista un acord de abitatie sub semnatura privata si ca nu a fost redactat in CF. Am dreptate?
Un ziar poate fi obligat, sa zicem, sa admita ca a calomniat pe cineva. Daca nu o face ce se intampla? Care e sanctiunea? Sa plateasca niste bani si normal ca le convine, decat sa recunoasca o calomnie. Se poate castiga un astfel de proces, se pot pretinde si castiga daunele morale pentru diverse prejudicii, dar nu vad cum poate fi ziarul obligat sa recunoasca respectiva calomnie.
Trebuie ca autovehiculul sa fie echipat pentru folosirea de catre o persoana cu dizabilitati motorii. Se emite un certificat de la RAR in acest scop pentru modificari omologate. Doar o data la 5 ani se poate inmatricula un autovehicul in acest mod.
Trebuie sa luati legatura cu un avocat care sa verifice situatiile de drept si de fapt. In primul rand, trebuie vazut in ce masura sunteti mostenitoare, apoi in ce masura defunctii au fost proprietari si cum repercuteaza acest lucru asupra dvs.
Nu v-as sfatui sa mergeti inainte la notar, pt ca veti ajunge si acolo in cele din urma. Dar notarul nu va poate asista sau reprezenta in relatiile cu Primaria sau alte institutii cu care va luptati.
In baza contractului se poate deschide o actiune in instanta pentru silirea constructorului la efectuarea lucrarilor ramase, sau platirii de despagubiri pentru prejudiciile cauzate de neefectuarea acestora, precum si o justa reducere de pret. Tot el ar trebui sa se ocupe si de modificarea proiectului, daca nu mai termina lucrarea conform acestuia, in cazul in care si dvs ati fi de acord cu modificarea lui.