avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA in contextul noului cod fiscal - Dezbatere, ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA in contextul noului cod fiscal - Dezbatere, Solutii, ???

Conform noului cod fiscal PFA-ul va fi o specie pe cale de disparitie.
Majoritatea PFA-urilor existente vor fi incadrate la activitati dependende conform noilor criterii, si astfel impozitarea se va face ca in cazul oricarui salariu.

Am intors problema pe toate partile si nu gasesc nici o solutie.
Intrezareste careva vreo varianta sau ma duc sa suspend activitatea ?
Cel mai recent răspuns: ceapfa , utilizator 17:21, 6 Octombrie 2010
Am vb cu medicul si mi-a zis sa ma duc la Casa Transportatorilor.
Deci se poate sa optez pt alta casa?
Daca sunt pfa din apr.2009, platesc din urma? Nu am angajati.
pana acum nu am platit nimic decat cele de la contr. de munca incheiat cu alta firma.
Mariana Ghimfus a scris:

platesc din urma? Nu am angajati.
pana acum nu am platit nimic decat cele de la contr. de munca incheiat cu alta firma.

Sunt in aceeasi situatie, ma intereseaza si pe mine raspunsul la intrebarea asta.
Ultima modificare: Joi, 19 August 2010
Marinel Androne, Consultant managementul calitatii
@pt Mariana Ghimfus
Se plateste CASS de la data infiintarii ca PFA.
David, multumesc pt. raspuns.

Totusi pot opta pt alta casa de sanatate? nu cred ca am vazut un rasp. in acest sens.
Stiu ca se poate opta pentru alta casa de sanatate. Raspunsul il va da Casa de Sanatate a Transportatorilor.

Alte discuții în legătură

Pfa cu norma de venit cris2279 cris2279 Ce va trebui sa plateasca un PFA cu norma de venit fixa pe an (domeniu: Activitati de informatica) dupa aceste norme noi? Imi spuneti va rog un caz concret : ... (vezi toată discuția)
Neclaritati pfa tsg tsg Buna ziua! Se discuta mult de acest subiect si am incercat sa gasesc raspuns si la o neintelegere a mea. Probabil ca e ceva de interpretare: \"\" Orice ... (vezi toată discuția)
Pfa-versus angajat leo2000ro leo2000ro Se mai merita sa ne facem PFA?!Sau nu?! Eu vroiam sa imi fac PFA -ca inspector HR...acum nu stiu ce sa fac...are cineva vreo idee?Eu sunt angajata, dar pe alt ... (vezi toată discuția)