Buna seara,
Deoarece mi s-a desfacut contractul de munca in mod abuziv si ilegal am actionat in judecata societatea angajatoare. In cererea de chemare in judecata am solicitat si repunerea in drepturi - reangajarea. Acest lucrul l-am solicitat in ideea de a putea beneficia de ajutor de somaj dupa ce se va solutiona litigiu : sa se dispuna reangajarea si imediat sa mi se intocmeasca formele pentru ajutor de somaj. Este posibila reintegrarea in cazul in care societatea angajatoare este in stare de functiune insa nu mai presteaza activitate - adica nu mai are nici un angajat in firma (de fapt eu am fost singura angajata a societatii respective).?
Multumesc
Va rog ajutati-ma cu un model de cerere pentru indreptarea greselii din pronuntare.
Se poate depune acum la Tribunal, inainte de a se comunica hotararea, pentru a se face indreptarea greselii pana la comunicare?
Cu stima
Am fost azi la Tribunal si mi s-a eliberat fisa dosarului , inclusiv solutia pe scurt. Intr-adevar s-au gresit datele. Mi s-a spus sa depun luni cerere de indreptare a erorilor materiale.
E corect cum am formulat?, va rog un sfat.
CERERE DE ÎNDREPTARE A ERORILOR MATERIALE
Strecurate în dispozitiv, pronunţată în acest dosar, în sensul corectării acesteia pe următoarele considerente:
MOTIVELE PREZENTEI CERERI
În fapt:
În loc de :
- Obligă intimata să plătească drepturile salariale aferente perioadei 01.07.2007 ÷ 01.01.2008, reprezentând diferenţa dintre norma de lucru de la o oră la 4 ore, în cuantum de 1980 lei, sumă ce va fi actualizată la data plăţii efective ,
S-a consemnat:
- Obligă intimata să plătească drepturile salariale aferente perioadei 01.07.2007 ÷ 01.08.2008, reprezentând diferenţa dintre norma de lucru de la o oră la 4 ore, în cuantum de 1980 lei, sumă ce va fi actualizată la data plăţii efective ;
În loc de :
- Obligă intimata să plătească reclamantei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi reactualizate de la data 01.01.2008 şi până la plata efectivă ( adică până la reintegrarea efectivă),
S - a consemnat:
- Obligă intimata să plătească reclamantei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi reactualizate de la data 01.08.2008 şi până la data de 19.06.2009.
S - a consemnat în mod greşit cele prezentate, ceea ce reprezintă evident o eroare materială, astfel încât vă solicit admiterea cererii aşa cum a fost formulată, urmând a dispune rectificarea dispozitivului în sensul celor de mai sus.
ÎN DREPT:
Îmi întemeiez prezenta pe dispoziţiile art. 82 şi art. 281 Cod procedură civilă.
Cu stima
Recurs litigiu de munca
Nina1
Pentru documentele ce am solicitat sa fie anulate pe instanta de fond s-a efectuat expertiza grafica prin care s-a consemnat ca semnaturile de pe actele prin ... (vezi toată discuția)