avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... examen admitere barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

examen admitere barou

Am citit cu interes tot ce s-a discutat pe acest forum si trebuie sa recunosc ca admiterea in barou este o mare bataie de cap......:)Am terminat si eu anul acesta dreptul la Iasi la frecventa redusa si as dori sa imi incerc norocul participand la concursul de admitere in barou ca avocat stagiar.ce sanse imi dati ???
@Murgu

=D>=D>=D>=D>=D>
100% de acord cu tine!
Sa speram totusi ca pana la urma va fi bine! :)

Murgu a scris:

Ascultati vorba lui Murgu:
"Niciodata n-am dat spaga si nici n-am sa dau."
E IMPOTRIVA PRINCIPIILOR SI A FILOZOFIEI MELE DE VIATA.
Daca pot sa realizez ceva prin munca si efort propriu, bine. Daca nu, sa-mi fie de bine.

Bine, bine! Monsieur!... dar ce facem cu acel somaj de un an???... am inteles eu bine???

....cred ca e totusi impotriva atitudinilor tale!!!
...ca nu prea se interpreteaza bine " munca si efort propiu"

Deci, ..."probitatea" si "onestitatea" , raman pana la urma de baza!

succes.

Monser,
Somajul de un an de zile e un venit la care am dreptul dupa ani de contributii, nu e o SPAGA. N-are nimic in contradictoriu cu conceptia realizarii personale "prin munca si efort propriu".
Am fost plecat 2 zile si nu am avut acces la net si vad ca discutiile s-au incins pe tema cu avocatul indrumator drept pentru care imi exprim si eu acordul in legatura cu cele spuse de @Murgu si @Luiza2008 in legatura cu acest subiect sensibil.
De aceste sume de bani am auzit si eu si mi se par aberante pentru cineva care accede in aceasta profesie ca stagiar.
O conditie ceruta pentru indrumator este sa justifice incasari de 80000 ron parca pentru fiecare candidat asa ca nu vad din moment ce eu nu am pretentii sa imi asigure minimul pe economie si sa nu imi plateasca taxele sa dau aceste sume.
Mai este o vorba ca meseria se fura nu se invata si sunt total de acord cu asta.
Eu vad contractul asta de colaborare ca ceva formal ca de invatat oricum nu te invata nimeni in viata.
Eu vad contractul asta de colaborare ca ceva formal ca de invatat oricum nu te invata nimeni in viata.

Asta cam asa este. ;)

Cum mai merge studiul? Tinand cont de faptul ca a trecut si canicula,si vara...acum e o vreme potrivita pentru invatat.:)

Ai incepu demersurile in vederea gasirii unui avocat indrumator sau doar dupa ce vei lua examenul?
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Septembrie 2010
luiza2008, utilizator

Alte discuții în legătură

Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)