AVLIL a scris:
Doamna andi, nu puteti fi mereu langa copil, ca o sa fumeze si el o tigara pe furis, o sa barfeasca si el cu prietenii lucruri nu tocmai cuviincioase, o sa pipaie si el o fata...
Ce dumnezeu, asta suna mai mult a sufocare si nu a iubire!
Copilul are propria viata, propriile relatii cu oameni, fie ei prieteni, colegi de scoala, iubita sau tata. Nu puteti face parte din toate relatiile copilului dv., ca ar insemna ca numai cu dv. ar avea o relatie reala! Si nu vreau sa ma gandesc la cat de antisocial ar iesi un copil astfel educat...
Ca sa nu mai amintesc de faptul ca nu puteti sta cu el 24/7. La scoala veti sta cu el? Ca poate il palmuieste sau molesteaza vreun prof... (fara niciun apropo la aceasta profesie, e numai un exemplu).
Imi pare rau, nu vreau sa va suparati pe mine, insa atitudinea nu imi pare una tocmai buna... pentru copil. Ca v-ar placea sau v-ar conveni dv., nu stiu, dar in mod clar acel copil va suferi.
E insa numai o parere, puteti sa o ignorati.
Sa fiu altauri de el,nu peste umarul lui.Fostul sot m-a intrebat de ce nu imi intreb eu actualul iubit daca nu vrea sa ii dau lui copilul,ca poate asa o sa fiu mai fericita in viata personala.Sa fiu alaturi de copilul meu,neconditionat,in orice imprejurari.Ma intelegeti?Eu sunt sigura ca da.