avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
sapte_pitici a scris:

kuglay este o doamna (pe langa faptul ca este procuror la parchetul ICCJ). va doresc sa faceti procedura penala cu ea la institut. veti descoperi un alt mod de a invatat procedura si va v-a spune multe lucruri care vi se vor parea uimitoare.
si udroiu este un prof excelent. trebuie sa va ganditi ca grilele nu au fost concepute numai de el. toata comisia a participat la intocmirea acestora.
nu mai afisati fete de genul acesta X-(. trebuie sa va concentrati si sa va canalizati atentia asupra examenului ce urmeaza. nu va mai faceti nervi cu ce a fost.
va doresc mult noroc!

p.s acest mesaj constituie un raspuns pentru interventiile de la pagina 46. am uitat sa apas "citeaza".

Poate mai tarziu o sa imi schimb parerea despre acei oameni. Dar, momentan, nu-mi pot reconsidera punctul de vedere, tinand cont ca intrebarile elaborate de comisiile din care au facut si ei parte au lasat loc de interpretari, au incalcat prevederi ale regulamentului de concurs, ducand la motive de anulare....
Oricine are dreptul de a fi suparat. Nici nu poate veni sa-ti interzica sa afisezi orice emoticons iti caracterizeaza starea de spirit, mai ales intr-un mesaj ce are legatura cu topic-ul.
In alta ordine de idei, fara legatura cu polemicile de pe aici, multumim pentru urari.
Forgotten - felicitari, in sfarsit am intalnit o persoana la fel de incapatanata ca mine.
fluturas66 a scris:

cred ca forgotten isi pune problema daca un act ad validitatem poate fi dovedit si prin altceva decat inscrisul care constata acesta forma-in acest caz reprezentand si o cerinta ad probationem. Cred ca de cele mai multe ori asa se intampla datorita importantei actelor incheiate ad validitatem e normal sa le poti dovedi doar prin inscris....dar cum am mai zis mai sus in ipoteza incheierii unui act sub 250 lei proba poate fi facuta prin orice mijloc..nu mai esti ingradit la forma scrisa...
Oricum e pur teoretic exemplul, in practica nu stiu daca se intalneste.
Daca am inteles gresit.sorry

Eu am inteles ideea lui forgotten, dar o abordare dintr-o perspectiva pur teoretica ii demonteaza sustinerea, iar drept consecinta, la grila pe care o analizam, a-ul nu e raspuns corect.
fluturas66 a scris:

cred ca forgotten isi pune problema daca un act ad validitatem poate fi dovedit si prin altceva decat inscrisul care constata acesta forma-in acest caz reprezentand si o cerinta ad probationem. Cred ca de cele mai multe ori asa se intampla datorita importantei actelor incheiate ad validitatem e normal sa le poti dovedi doar prin inscris....dar cum am mai zis mai sus in ipoteza incheierii unui act sub 250 lei proba poate fi facuta prin orice mijloc..nu mai esti ingradit la forma scrisa...

Exact, nu vad cum poti dovedi un act pt a carui valabilitate se cere forma scrisa, altfel decat prin inscris. E ilogic ca atunci cand acesta forma se cere doar ad probationem sa nu o poti dovedi decat prin inscris iar cand se cere ad validitatem sa poti dovedi altfel actul decat prin inscris.
rino83 a scris:

fluturas66 a scris:

Eu am inteles ideea lui forgotten, dar o abordare dintr-o perspectiva pur teoretica ii demonteaza sustinerea, iar drept consecinta, la grila pe care o analizam, a-ul nu e raspuns corect.

Bun, sunt de acord cu tine daca imi dai exemplu de un act pt care legea cere forma scrisa iar tu il poti dovedialtfel decat prin inscris!

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)