kuglay este o doamna (pe langa faptul ca este procuror la parchetul ICCJ). va doresc sa faceti procedura penala cu ea la institut. veti descoperi un alt mod de a invatat procedura si va v-a spune multe lucruri care vi se vor parea uimitoare.
si udroiu este un prof excelent. trebuie sa va ganditi ca grilele nu au fost concepute numai de el. toata comisia a participat la intocmirea acestora.
nu mai afisati fete de genul acesta X-(. trebuie sa va concentrati si sa va canalizati atentia asupra examenului ce urmeaza. nu va mai faceti nervi cu ce a fost.
va doresc mult noroc!
p.s acest mesaj constituie un raspuns pentru interventiile de la pagina 46. am uitat sa apas "citeaza".
cred ca forgotten isi pune problema daca un act ad validitatem poate fi dovedit si prin altceva decat inscrisul care constata acesta forma-in acest caz reprezentand si o cerinta ad probationem. Cred ca de cele mai multe ori asa se intampla datorita importantei actelor incheiate ad validitatem e normal sa le poti dovedi doar prin inscris....dar cum am mai zis mai sus in ipoteza incheierii unui act sub 250 lei proba poate fi facuta prin orice mijloc..nu mai esti ingradit la forma scrisa...
Oricum e pur teoretic exemplul, in practica nu stiu daca se intalneste.
Daca am inteles gresit.sorry
cred ca forgotten isi pune problema daca un act ad validitatem poate fi dovedit si prin altceva decat inscrisul care constata acesta forma-in acest caz reprezentand si o cerinta ad probationem. Cred ca de cele mai multe ori asa se intampla datorita importantei actelor incheiate ad validitatem e normal sa le poti dovedi doar prin inscris....dar cum am mai zis mai sus in ipoteza incheierii unui act sub 250 lei proba poate fi facuta prin orice mijloc..nu mai esti ingradit la forma scrisa...
fluturas66 a scris:
Eu am inteles ideea lui forgotten, dar o abordare dintr-o perspectiva pur teoretica ii demonteaza sustinerea, iar drept consecinta, la grila pe care o analizam, a-ul nu e raspuns corect.