avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
:duh: distrugere de ce?sau te referi la speta de la penal?
m13d a scris:

normal ca la speta de la penal!:D
Se retine numai tentativa, si in paralel se poate intenta actiune civila pentru daunele provocate si prejudiciul produs.
m13d a scris:

am vrut sa te citez cu speta de la penal dar am luat-o pe cealalta :)):">
deci..aici poate fi vorba si de distrugere in concurs cu tentativa de furt?

Inculpatul avand intentia de a sustrage motorina a sapat noaptea, la adapostul intunericului, in curtea casei sale o groapa de 75/75 cm avand cunostinta de faptul ca prin acel loc trece o conducta petroliera. Dupa ce a sapat groapa, inculpatul a inlaturat instalatia cu robinet existent si intrucat a fost stropit de un jet de motorina, a fugit in casa unde l-au gasit organele de politie.
Fapta comisa pana in acel moment poate fi considerata:
a) nu exista fapta penala, intrucat nu s-a produs o paguba
b) acte de pregatire pentru comiterea unui furt de motorina asimilate tentativei
c) infractiunea de furt de motorina in faya onsumarii surprinsa in flagrant.
b

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)