avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
fluturas66 a scris:

nelamurire..licenta 2010 univ buc..."inceperea urm pen. se dispune numai prin rezolutie"...INM..din interpretarea grilei 92 (g2) reiese ca procurorul poate dispune inceperea urm pen si prin ordonanta...
La licenta s-a facut contestatie la grila respectiva (nu ca am fi primit vreo explicatie clara)..si ni s-a spus ceva de genu ca s-ar fi dat o OUG prin 2008 si in prezent rezolutia este singurul act prin care se incepe urm pen.
Am citit si prin Neagu dar tot nu sunt lamurita complet...grila de la licenta m-a cam derutat.
La grila de mai sus....b?

Eu am vb personal cu Crisu ref. la aceasta grila si a fost f categoric : rezolutia este singurul act de dispozitie, asa cum prevede si codul. Ca UP penala poate incepe si prin ordonanta ( in cazul declinarii de competenta ) sau prin PV ( in cazul infractiunilor de audienta ) este foarte adevarat. Daca grila ar fi sunat "UP poate incepe prin", atunci erau corecte si celelalte....

Si eu m-am uitat amuzata la grila de la inm, dar tocmai ca spunea "se incepe"...
bv bv...sper ca a fost ok masteru pt voi. eu am mers la comunitar...nu stiu daca se mai poate prin erasmus sa plec dar am sa vad de la 1 octombrie...
Eu de la 1 oct ma reapuc de inv...acum pauza..:)
Am avut emotii pt ca la penale s-au inscris f multi...eram aproape 8 pe loc...si la taxa nu voiam pt ca era cam mare :). A fost bine. Abia astept sa inceapa.
A fost OK si la cariera judiciara. Subiecte OK, emotii au fost evident, dar totul s-a terminat cu bine :D
felicitari celor care au reusit la master. Eu am decis sa nu mai urmez nici un fel de curs- master, doctorat s.a.m.d.- pt. ca, justificat sau nu, am convingerea ca nu ma ajuta cu absolut NIMIC. Voi mai incerca in ian la INM, daca se va ma sutine ex., evident, si indreptand discutia in aceasta directie as vrea sa aflu opiniile voastre referitoare la grilele lui Voineag. Mie mi se pare cu nu au nici o(sau nicio, dupa noile reg. gram) legatura cu cele de la Institut.

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)