avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
Vin si eu cu o rugaminte... Are cineva cartea de grile a lui Streteanu la penal? Daca ati cumparat-o recent, va rog sa-mi spuneti si mie un site de pe care se poate comanda. Este editie 2005 si nu se mai gaseste nicaieri!...Sau daca o are cineva si vrea sa-si faca o mare pomana cu mine, daca are timp si energie sa o scaneze si sa o posteze aici pe forum, cred ca ar fi de mare ajutor tuturor! MUltumesc anticipat!!!
ioana.dark a scris:

Vin si eu cu o rugaminte... Are cineva cartea de grile a lui Streteanu la penal? Daca ati cumparat-o recent, va rog sa-mi spuneti si mie un site de pe care se poate comanda. Este editie 2005 si nu se mai gaseste nicaieri!...Sau daca o are cineva si vrea sa-si faca o mare pomana cu mine, daca are timp si energie sa o scaneze si sa o posteze aici pe forum, cred ca ar fi de mare ajutor tuturor! MUltumesc anticipat!!!

Buna,

[ link extern ] ...
[ link extern ] ...
[ link extern ] ...
Incearca aici, poate mai au pe stoc.
Merci frumos! Am verificat pe site-uri dar nu mai au cartea pe stoc #-o
MinunatX-( si eu care vroiam sa o comand prin ianuarie, ca deh cica am timp#-o#-o#-o:((
Eu sustin concursul de admitere in ian 2011 si sunt disperata ca nu o gasesc!!!#-o#-o#-o Am sunat si la editura care a scos cartea, nimic, au epuizat stocul de mult. Am sunat la toate librariile mai mari din Cluj, in ideea ca poate acolo, fiind cererea mai mare, au fost si mai multe exemplare comandate....Tot nimic!:((
Ultima modificare: Joi, 30 Septembrie 2010
ioana.dark, utilizator

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)