avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
Laura2626 a scris:

ioandy a scris:

cam linistite apele pe aici...ia sa le tulbur un pic...:P Cum vi se pare data de 5 ianuarie 2011 pt o o noua aventura "a la INM"?...(informatie neoficiala, evident)

Incearca sa le tulburi pe topicul cu admitere INM ianuarie 2011:), acolo sunt majoritatea celor care sustin examenul in ianuarie, aici cred ca am mai ramas doar cei care il vom sustine in august.
credeam ca pe ala sunt...#-o
Ce mai faceti?
Cum stati cu invatatul?
La mine merge destul de greu...
Am cam pierdut din demaraj:sorry:
aaduta a scris:

Ce mai faceti?
Cum stati cu invatatul?
La mine merge destul de greu...
Am cam pierdut din demaraj:sorry:

Buna aaduta
Si eu credeam ca sunt singura care am aceasta problema...pierderea demarajului:((...cel putin in ultimele doua zile nu am fost in stare sa ma adun deloc....nu ma simt prea bine nici fizic si in loc sa citesc la drept pierd vremea citind beletristica#-o#-o#-o... sau tampenii pe net....#-otu tot la penal esti sau ai schimbat pe civil? eu sunt la civil, am facut combinatii intre contracte si civilul de anul I, va fi un adevarat deliciu cand voi ajunge la obligatii...X-(.in fine...spor, spor, spor, rabdare si tutun cum spune o veche vorba (daca esti fumatoare)...
Tot la penal :( De fapt sunt la procedura penala. Pentru mine obligatiile sunt cel mai mare chin. Mult spor si tie! Cat despre rabdare... cred ca nu prea mai stiu ce inseamna. #-o
are cineva mapa lui Neagu in format electronic?

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)