avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
scz ca insit pe tema dar nu inteleg...in contestatia noastra la licenta ni s-a raspuns in felul urm...ca pana la leg 356 existau 2 modalitati de incepere a urm pen..rezolutia si procesul verbal care era ulterior confirmat de procuror. Din explicatiile lor mai rezulta ca in prezent procesul-vb se mai face in cazul inf. flagrante dar ca Nu este un act de dispozitie. In prezent singurul act de dispozitie este rezolutiunea.
Multumesc pt raspuns oricum...din pacate din cauza explicatiilor ciudate de la licenta am gresit o grila.
fluturas66 a scris:

scz ca insit pe tema dar nu inteleg...in contestatia noastra la licenta ni s-a raspuns in felul urm...ca pana la leg 356 existau 2 modalitati de incepere a urm pen..rezolutia si procesul verbal care era ulterior confirmat de procuror. Din explicatiile lor mai rezulta ca in prezent procesul-vb se mai face in cazul inf. flagrante dar ca Nu este un act de dispozitie. In prezent singurul act de dispozitie este rezolutiunea.
Multumesc pt raspuns oricum...din pacate din cauza explicatiilor ciudate de la licenta am gresit o grila.

Eh, fluturas, oricum ai luat nota mare...si cine nu munceste nu greseste :D
Procesul verbal nu e un act prin care se incepe urmarirea penala, ci actul pe care organul de cerecetare penala il incheie atunci cand se sesizeaza din oficiu ca s-a savarsit o infractiune...abia apoi, prin rezolutie se incepe urmarirea penala cu privire la acea fapta (sau faptuitor, daca acesta este cunoscut).
nu e chiar asa mare dar numai noi stim cat muncim pt notele astea....ca sa trezeasca unii apoi sa zica cea mai slaba generatie. App e cineva de pe aici la master la univ. buc?
Eu. :) Cariera Judiciara.
Si eu, la stiinte penale :)

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)