avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
salutare tuturor!
trebuie sa intreb: mai e cineva care invata dupa Les la procedura civila si dupa Theodoru la proced pen?.. pe astea le-am folosit pana acum, si sincer nu as vrea sa imi mai cumpar altele:hm:
plus ca deja m-am "complicat" cu Chirca la contracte..e destul de fain structurat si detaliat, desi la civil tot deak si filipescu sunt baza... cred eu!
si va mai rog ceva: pana la urma, care culegere de teste este mai buna? M. Tabarca? Voineag? am citit discutiile unora dintre voi si pana la urma nu m-am convins... teste pe net in format electronic ati gasit undeva? mi se par cele mai accesibile.
astept un raspuns, in masura in care aveti timp sa va " rupeti" de la invatat.
multumesc si spor tuturor!!!:)
Are cineva vreo informatie despre examenul de admitere la executori? Stiu ca intrebarea nu are legatura cu topicul, dar mi-am zis sa incerc. M-ar interesa subietele, natura lor. Va multumesc
ghicu_anca a scris:

salutare tuturor!
trebuie sa intreb: mai e cineva care invata dupa Les la procedura civila si dupa Theodoru la proced pen?.. pe astea le-am folosit pana acum, si sincer nu as vrea sa imi mai cumpar altele:hm:
plus ca deja m-am "complicat" cu Chirca la contracte..e destul de fain structurat si detaliat, desi la civil tot deak si filipescu sunt baza... cred eu!
si va mai rog ceva: pana la urma, care culegere de teste este mai buna? M. Tabarca? Voineag? am citit discutiile unora dintre voi si pana la urma nu m-am convins... teste pe net in format electronic ati gasit undeva? mi se par cele mai accesibile.
astept un raspuns, in masura in care aveti timp sa va " rupeti" de la invatat.
multumesc si spor tuturor!!!:)

Buna Anca,
O confuzi pe Mihaela Tabarca dupa care invatam (ma rog eu invat dupa ea) la Procesual Civil cu Mihaela Ciobanu si cartea ei de grile. Voineag are grile de asemenea dar sunt destul de "slabute" in comparatie cu Mihaela Ciobanu.
Les e ok si Theodoru la fel, sa intelegi este cel mai bine si cel mai important.
Eu il prefer pe Deak si pe Filipescu, de celalat nu am citit nimic.
Teste pe net nu am incercat si nici nu am cautat.
Spor si tie in continuare si multe:coffee:

@madalinan: nu stiu dar deschide topic nou, poate iti va raspunde cineva!
buna seara!
pot lua parte alaturi de d-voastra la discutii!
ma numesc Marius si m-am decis sa dau la inm!
multumesc
marius and a scris:

buna seara!
pot lua parte alaturi de d-voastra la discutii!
ma numesc Marius si m-am decis sa dau la inm!
multumesc

Bine ai venit!
Te-ai apucat de invatat? Ai mai dat in alti ani? Cum stai cu bibliografia?

Am vazut ca este mai multa activitate pe celalalt topic cu admiterea din ianuarie, ma batea gandul sa incerc si eu , dar parca m-am descurajat cand am vazut cu ce note se intra la cei cu vechime de 5 ani cred ca e foarte posibil ca cei cu note peste 7 sa participe si la acest examen...voi ce ziceti?

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)