avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
salutare tuturor.mi-am facut curaj si am intrat si eu pe forum desi habar nu am cum se posteaza,sper ca am facut bine acum si nu am incurcat pe nimeni.M-am hotarat si eu sa dau examen la INM si invat de zor.Acest forum este foarte util pt ca eu vin din provincie si chiar nu cunosc pe nimeni care ar vrea sa mai dea examenul cu mine.Aici gasesc tot ce imi trebuie.Va multumesc tuturor care postati si care ma ajutati sa fac putina lumina in creier...Va multumesc mult.Eu ma pregatesc pentru vara,sper ca se va da in vara...nu?Ce ziceti?
Salut, gap22!
Bine ai venit printre noi si sa fie intr-un ceas bun hotararea ta de a da examenul la INM, mult spor sa ai la invatat!:):luck:
Deocamdata sigur este examenul din ianuarie, pt cel din vara asteptam publicarea calendarului estimativ pe parcursul acestei luni.
Sa ai multa bafta!:luck:
Eu va recomand la penal parte speciala Tudorel Toader, eu am vb cu cineva care a intrat in vara si dupa el a invatat, dar in principiu fiecare dupa ce intelege mai bine materia, este important si codul pt ca destle grile sunt formulate strict pe cod.
Si sa nu uitam, cei care dam in vara de legea micii reforme, care cred ca este mult mai importanta decat dupa ce autor sau dupa care tratat invata, indiferent ca ne referim la partea speciala de penal sau la proceduri. Intr-adevar la proceduri codurile sunt baza si tratatele dar de acum inainte si mica reforma. Cei care au posibilitatea sa sustina examenul in ianuarie sunt norocosi avand in vedere ca nu au de invatat noile reglementari, noi ceilalti asteptam calendarul estimativ sa vedem ce se intampla cu examenul din vara si bineinteles ca ne vom ghida dupa noile prevederi.
Spor mult in continuare si o:coffee: pentru mai multa concentrare!
Ayaz multumesc mult pentru urarile de bun venit.tu cand dai examen?eu sigur in vara dar mai am o gramad de invatat.Am codurile noi si la proceduri am coduri comentate si adnotate.Eu intentionez sa ma tin de treaba,sper sa ma tina.Bafta multa si voua la invatat si sa fie intr-un ceas bun.O seara buna tuturor.Sa nu uit.imi explica si mie cineva cum e cu examenul pt cei cu vechime is cum e cu asta pentru noi?sunt sesiuni diferite?Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)