avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
Cu placere!
Inca nu m-am hotarat pt ex din ian, insa la vara as vrea sa incerc. Eu am codurile cu ril-uri incluse de la Hamangiu, sunt foarte bune, invat dupa ce am nu mai dau bani pe carti, oricum se vor schimba.
In legatura cu examenul, da, exista diferente intre cele doua forme de accedere in profesie, sunt sesiuni diferite: pt cei cu vechime se da ex direct pe post, de regula (cel putin pana acum asa a fost), primavara si toamna, respectiv martie si noiembrie, subiectele sunt o parte grila si cealalta spete, la admiterea la INM sunt numai grile si faci institutul 2 ani, apoi 1 an stagiatura s.a.m.d.
Spor la invatat sa ai si multa bafta!
Multumesc inca o data pt raspunsurile pe care mi le-ai dat.Eu am cumparat o gramada de carti pe care mi le-a recomandat cineva de incredere si am vazut ca sunt aceleasi(din fericire)dupa care invata cei mai multi de pe acest forum..statescu,Mihaela Tabarca,Boroi,Deac,Ion Neagu,Tudorel Toader.Ce parere aveti?Spor la invatat.
este super ok Theodoru la procedura penala.
gap22 a scris:

Multumesc inca o data pt raspunsurile pe care mi le-ai dat.Eu am cumparat o gramada de carti pe care mi le-a recomandat cineva de incredere si am vazut ca sunt aceleasi(din fericire)dupa care invata cei mai multi de pe acest forum..statescu,Mihaela Tabarca,Boroi,Deac,Ion Neagu,Tudorel Toader.Ce parere aveti?Spor la invatat.

Cu placere! Intr-adevar, sunt cartile recomandate, iar Toader e f bun la penal special si Beleiu la civil general. Spor sa ai la ele!:)
salutare!
eu am mai dat examen si am picat ..:( acum incerc sa-mi fac curaj sa-l dau din nou, desi sunt cam dezamagita..
inteleg ca voi v-ati apucat de invatat de acum pana la anul in vara?? sunt curioasa sa stiu daca aveti si un job sau stati acasa si va pregatiti exclusiv pentru acest examen... m-ar ajuta ca sa incep sa-mi fac si eu un plan de invatat..
spor la invatat!

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)