avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
scuzele de rigoare pentru cele 2 emoticon strecurate in text.
Stai asa un pic, te-am inteles ce vrei sa spui dar le confuzi putintel:D
Tu cand te vei inscrie la INM nu te va intreba nimeni la inscriere pentru ce functie optezi, de judecator sau de procuror. Aceasta optiune este pentru cei cu 5 ani vechime si care dau examen direct pe post, examen care il sustin in martie si in noiembrie.
Noi, ceilalti, daca vom intra, pe cel 200 de locuri sau cate vor fi in august, dupa primul an de studii in INM ne vom alege in functie de media intrarii si de media primului an de studii, optiunea, fie judecator, fie procuror. Singura ta grija pentru vara este sa intri, dupa, totul vine de la sine.
Cat despre opiniile celorlalti, nu le mai asculta, intotdeauna se vor gasi voci care sa discrediteze sistemul din orice puncte de vedere, unii pentru ca nu intra, altii pentru ca nu stiu si altii, in pofida faptului ca nici macar nu au terminat o facultate de profil, isi dau cu parerea. So, cainii latra, ursul se plimba, ceva in genul:D
Si eu vreau tot judecator, sa vedem ce va iesi.

@damy: multumesc, sa fie, daca nu, voi mai incerca:)
Si eu cred ca examenul este pe bune. Daca sunt 100 de locuri, iei o nota peste sapte si esti nr 101 pici cu brio.:))
Sper sa fii intre cele 100, multa bafta iti doresc!:):luck:
Ayaz a scris:

Si eu cred ca examenul este pe bune. Daca sunt 100 de locuri, iei o nota peste sapte si esti nr 101 pici cu brio.:))

Se referea la faptul ca pe cererea de inscriere a celor cu vechime apare si pentru ce opteaza, le-a incurcat un pic...si daaaaa daca sunt 100 de locuri si esti 101 chiar pici cu brio:((:((:((
Ayaz tu ai intrat sau mai dai si tu in ianuarie sau august?
Oricum mult, mult noroc:)
Laura2626 a scris:

Ayaz a scris:

Se referea la faptul ca pe cererea de inscriere a celor cu vechime apare si pentru ce opteaza, le-a incurcat un pic...si daaaaa daca sunt 100 de locuri si esti 101 chiar pici cu brio:((:((:((
Ayaz tu ai intrat sau mai dai si tu in ianuarie sau august?
Oricum mult, mult noroc:)

:) As fi vrut eu sa intru, am dat in vara si pe langa faptul ca se stie cum a fost ex., am mai fost si obosita si nu m-am putut concentra deloc, intrebarile, foarte lungi, abia reuseam sa le citesc pt ca nu-mi puteam tine ochii deschisi, in ultimele 2 ore eram plina de somn in mine. :"> Nu stiu daca sa incerc in ian sau in aug, nu ma pot hotari.

edit: multumesc, mult noroc si tie si sper sa ne intalnim intr-o buna zi pe culoarele INM-ului.:):luck:
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2010
Ayaz, utilizator

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)