Da, asa este, trebuie foarte multa munca, rabdare si orice s-ar intampla, indiferent de starile prin care treci sa nu te descurajezi niciodata ( speranta si increderea nu trebuie sa lipseasca), cu toate ca e destul de greu ...
Multa bafta si spor la invatat!
salutare din nou.Laura2626 multumesc mult pentru sugestii,am citit si recitit si ai perfecta dreptate cu metoda asta de invatat.Cred ca aici este succesul.fiecare trebuie sa-si dozeze timpul alocat invatarii cat si pauzele in functie capacitatea de concentrare.degeaba stai 10 ore cu ochii pe un curs daca de fapt esti cu gandul in alta parte.fa o plimbare si sigur iesi in castig.Bafta multa tuturor.forum-ul asta este foarte folositor si va multumesc tuturor care ne impartasiti din experientele voastre.O zi buna tuturor
Cu multa placere, dragi colegi. De fapt, nu luptam, cel putin in ce priveste prima proba, intre noi, ci cu grila si acea nota de sapte!!!!X-( X-(...cosmarul nostru. Silviu ai spus ca ai 25 de ani, multi inainte, eu am mai multi (cu unul:D), gandeste-te ca la anul voi avea 27 si incerc pentru prima data...pana intru s-ar putea sa-mi mai iasa niste fire albe, in afara celor pe care deja le am:D, dar nu am de gand sa ma descurajez, nu inainte de a incerca si nu acum. Mai incearca macar o data...stii si tu, ulciorul nu merge de trei ori la apa, poate de aceasta data ai noroc si se sparge in sfarsit si intri:)
Si sa nu uit: depinde foarte mult starea pe care o aveti, daca va este somn sau pur si simplu nu va simtiti bine, lasati-o balta cu invatatul pentru acea zi sau pentru cateva ore, pana va reveniti. Nu uitati totusi de iesitul din casa, de vizitat prietenii, de ascultat o muzica buna, de vizionat un film, de shopping (fetele stiu ce spun:)), de o mica placere ca un premiu ca ati reusit sa terminati de invatat ceva care din punctul vostru de vedere este greu, pe scurt, traiti si in afara codurilor astea, pentru ca viata nu se rezuma numai la ele:)
Spor mare, mult si lat:D
Multa bafta tuturor.Eu dau tot pentru prima data si ma pregatesc pt vara.Am intrat pe foarte multe forum-uri si de cateva ori m-am cam descurajat deoarece erau multi care aveau dubii in legatura cu corectitudinea examenului.Mie imi place sa cred ca nu poti sa pici daca esti foarte bine pregatit si daca emotiile nu iti joaca feste.Poate sunt naiva dar eu chiar cred ca e un examen pe bune.voi ce ziceti?Aaaa sa nu uit.Am o intrebare pe care nici nu stiu cum sa o formulez:sunt(sa zicem)200 de locuri.Eu ma inscriu la judecatori.Pe site am vazut ca(dupa primul an de studii si in ordinea descrescatoare a mediilor)trebuie sa iti alegi:procuror sau judecator.Intrebarea mea este urmatoarea:daca eu ma inscriu la judecatori si iau nota peste 7 dar sunt numarul 101,CE SE INTAMPLA?pic pt ca nu m-am incadrat pe cele 100 de locuri?sper ca am formulat bine intrebarea si sa mai inteleaga si altcineva in afara de mine ce am vrut sa zic.va multumesc mult.