avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
multumiri de raspuns!
bafta si voua
Putem depune copie legalizata de pe adeverinta de licenta?
fluturas66 a scris:

Putem depune copie legalizata de pe adeverinta de licenta?

Da se poate, chiar in anunt precizeaza: copie legalizata dupa diploma de licenta sau adeverinta, dupa caz. In vara unii colegi au preferat sa depuna originalul, dar daca nu intri va trebui sa-ti ridici dosarul de la CSM si este mai complicat daca esti din provincie caci trebuie sa te prezinti personal pentru acest demers. Oricum de la registratura tribunalului sau parchetului de unde te vei inscrie iti vor mai da anumite informatii.
Spor si mult noroc!
mersi...si eu in vara am depus originalul pt ca asa am inteles.....intre timp m-am inscris si la master si adeverinta e acolo...dar daca merge cu copie e ok
Salutare, dragi colegi forumisti!
Cum mai stati cu invatatu'? Eu azi-dimineata aveam o mare deschidere catre intelegere si asimilare a materiei, lucru ce nu se intampla des :D, din pacate am reusit sa invat doar un capitol din TGO, unde, zic eu, nu ar mai fi nevoie sa revin, poate doar o scurta recapitulare luna viitoare, deoarece a trebuit sa plec sa rezolv cu actele pt inscriere, caci vreau sa va spun ca, in sfarsit, chiar daca nu ma simt pregatita pt a da examenul in ian., pe de alta parte simt ca mi-ar parea rau sa nu-l dau, asa ca, m-am hotarat sa ma inscriu, fie ce-o fi, dupa ce voi completa dosarul cu actele necesare.
:) Laura, multumesc mult pt incurajari, sa te auda Doamne, Doamne si sa ne intalnim intr-o buna zi pe holurile INM-ului, ca de altfel si cu ceilalti colegi de aici, de pe forum.
@Silviu, un exemplu foarte edificator si incurajator, intr-adevar, bravo ei, sa ne fie de exemplu, caci numai o munca sustinuta si credinta ne pot calauzi pasii catre succes.
Va doresc o zi excelenta tuturor, mult spor la invatat si-o buna asimilare a informatiilor!:):luck:

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)